Hur Donera en bil i Cape Cod

Donation är ett bra sätt att bli av med en begagnad bil. Förutom att stödja välgörenhetsorganisationer bil donationer är generellt avdragsgilla och de flesta organisationer kommer och hämtar din bil. Donera en bil i Cape Cod är relativt enkel. Instruktioner
1

Välj en organisation för att ta emot din donation. Det finns massor av välgörenhetsorganisationer som kommer att ta din bil. Till exempel har pojkar och flickor Club of Cape Cod en "Cars for Kids" program och The Family Care Foundation har sitt eget program bil donation. Båda dessa organisationer kommer att plocka upp din bil i Cape Cod utan kostnad.
2

hitta titeln för ditt fordon. De flesta organisationer kommer att kräva att du anger titeln på ditt fordon. Om det behövs, kan du ansöka om en ersättare titel innan donera din bil. Du kan göra detta genom att kontakta Massachusetts Registry of Motor Vehicles. Addera 3

Ta bort registreringsskyltar från din bil. Delstaten Massachusetts kräver att givarna bort registreringsskyltar från alla donerade fordon. Du måste ta registreringsskyltar till kansliet av motorfordon i personen.
4

Fyll en friskrivning formulär. När du levererar dina registreringsskyltar till kansliet för motorfordon, be om "friskrivning" pappersarbete och fyll i den.
5

samla in erforderliga uppgifter för att få ett skatteavdrag. I de flesta fall, genom att donera din bil till välgörenhet, kommer du ha rätt till ett skatteavdrag. Se till att få ett kvitto från organisationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150180.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.