Nybilsförsäljningen Träning

nybilsförsäljningen utbildning är ett bra sätt för nya och erfarna bil säljare att bygga upp sina färdigheter. För nya säljare, fokuserar nybilsförsäljningen utbildning på grunderna i inköp och förhandlingsprocessen, inklusive hur man hälsar kunder och hålla dem frågor om pris. För erfarna säljare, ingår utbildning ofta ämnen på avancerad förhandla och bygga repeat och remittering verksamhet. Säljträning kan utformas och genomföras på återförsäljaravtalet nivå, eller det kan läggas ut på entreprenad till en speciell tränare, som kan besöka återförsäljare eller slutföra stora, multi-återförsäljare träningspass på konferensanläggningar runt om i landet. Funktioner

Bil säljträning tillåter säljare att få erfarenhet utanför den högt tryck miljö utställningslokalen golvet. Genom att lära sig nya tekniker och tränar dem med en tränare eller en kollega, kan säljaren få erfarenhet av att hantera invändningar utan att oroa förlorad försäljning och, i sin tur, förlorade provisioner.
Fördelar

bilförsäljning träningspass kan bygga laget moral, eftersom återförsäljaravtalet personal lär sig om styrkan i sina kollegor och praxis sitt hantverk. Träningspass kan undervisa säljare taktik för att hålla sig borta från frågor om priset med kunden, vilket hjälper säljare att bygga värde i fordonet och återförsäljaravtalet innan förhandlingarna. Som ett resultat, kan detta öka vinsten, eftersom konsumenten ser ett värde i återförsäljaravtalet utöver vad som uttrycks i en bils försäljningspris.
Överväganden

bilförsäljning utbildningsprogram kan kosta hundratals dollar per dag om de är värd en veteran tränare på en plats utanför återförsäljaravtalet. Säljare bör förvänta deras återförsäljare att ta merparten av kostnaderna i samband med utbildningen. I interna utbildningsprogram normalt organiseras och leds av en erfaren säljare eller försäljningschef. Medan off-campus program kan få dig bort från generalagenten, de håller också dig från prospektering medan du är på händelsen. Säljträning hållas hos generalagenten ofta avslutas innan återförsäljaravtalet öppnar för allmänheten eller vid en lämplig tidpunkt middagstid.
Varning

Även nybilsförsäljningen träning är till hjälp, inte alla tekniker som lärs ut i utbildningen arbete för alla. En stark säljare bör anpassa sina förhandlingsteknik så de är mest effektiva. Vissa lärare kan främja en gammal skola metod, där ingen-avslöjande försäljning används och de frågor som utsikterna undviks. Denna typ av strategi kan fungera i vissa fall, men det kommer också att stöta bort shoppare.
Potential

Medan nybilsförsäljningen utbildning inte kommer att göra en kämpande säljare en storsäljare varje månad, kan delta i träningar och försöka tekniker förbättra alla säljare. Även utbildning kan vara dyrt för en återförsäljare att implementera, korrekt mäta vunnit försäljning och ökad vinst kan visa återförsäljare operatörer det sanna värdet av utbildning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150220.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.