Hur man får en ersättning av en bil titel

Vi alla förlorar saker ibland, ingår viktiga dokument. En bil titel är ett viktigt dokument som verifierar att du är ägare av ett fordon och ger dig möjlighet att lagligt sälja din bil. Om du inte har det, kan sälja en bil vara mycket svårt om inte omöjligt. Metoder varierar enligt stat, men genom att följa några grundläggande riktlinjer som du kan få en kopia av din bil titel. Saker du behöver Arkivfoto ID
VIN
Aktuellt fordonsregister
registreringsnummer
Visa fler instruktioner
1

Samla dokumentation som ska hjälpa till att bevisa att du äger ditt fordon. Du kommer vilja behöver ett foto-ID, en kopia av fordonets registreringsbevis, VIN-nummer och ditt registreringsnummer.
2

Verifiera vem som äger fordonet. Om du inte är den lagliga ägaren av fordonet, vilket innebär att det är ett lån på det och du gör betalningar, måste du kontakta långivaren om att få en titel. De kommer att behöva ansöka om en förlorad titel med en lokal DMV och ytterligare avgifter kan tillkomma. Kontakta din långivare för information om deras protokoll.
3

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon för att få de praktiska och tråkiga detaljer om att få en kopia ersättare titel för din bil. Leta upp din lokala avdelning av motorfordon i regeringen avsnitt av din telefonbok eller online. De kommer att kunna berätta exakt vilken dokumentation du behöver för att gå vidare. Vid denna punkt, bör du också fråga om eventuella avgifter i samband med ett nytt exemplar.
4

Samla vad du behöver efter att ha talat till DMV och huvudet till det lokala kontoret. Efter att du har fyllt i ansökan om ersättning av förlorad titel, kan du räkna med att vänta någonstans från fyra dagar till flera veckor att få din nya titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150128.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.