5-stjärniga Dodge Dealership Krav

Återförsäljare för bilföretag ofta få olika betyg från tillverkaren, så att kunderna vet återförsäljaravtalet kvalitet och säljare på återförsäljaravtalet har något att arbeta mot. För Chrysler Motor Company, som äger Dodge, är den översta benämningen att vara ett fem-stjärnigt återförsäljare. Denna status kräver vissa standarder uppfyllas med varje kund på många olika fronter innan generalagenten kvalificerar för denna ära. Utbildad personal

All personal som arbetar på femstjärniga Dodge återförsäljare måste tränas på ett visst sätt. Varje försäljare ska vara intelligent och kunnig om Dodge bilar hon säljer och noggrann i sina förklaringar. Servicetekniker måste vara upp till hastigheten på alla de senaste diagnostiska och reparation förfaranden. Delar personal måste veta vilka delar som behövs och vända på det på det mest tidseffektivt sätt som möjligt.
Customer Satisfaction

Mycket av det femstjärniga Dodge återförsäljare Betyget är baserad på enkäter som returneras av kunder när de köper en bil från generalagenten. Kunderna kommer att kontaktas inom sju dagar efter att köpa en bil från Dodge återförsäljare och de kommer att ha möjlighet att svara på ett antal frågor och säga sin åsikt om deras erfarenhet av försäljning. Om tillfredsställelse är inte ett konstant resultat av dessa undersökningar från kunderna då Dodge återförsäljare inte kommer att ges ett femstjärnigt betyg.
Återförsäljare Facility Layout

Den återförsäljaravtalet måste fysiskt ser ett visst sätt och erbjuder bekvämligheter för potentiella kunder. Det bör finnas gott om parkeringsplatser för kunder som är shopping för bilar på tomten. Utställningslokalen och väntrum måste hållas rena. Utställningslokalen måste vara fri från smuts och skräp. Återförsäljaravtalet måste arbeta för att hålla sina fem stjärnor som Chrysler Motor Company regelbundet övervakar återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150333.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.