Hur man hälsar en ny kund till återförsäljare

Det finns en hel del information som tyder på att människor bilda sin preliminära uppfattning om dig på några sekunder. Detta ger inte dig en mycket god chans att göra ett intryck. Det är avgörande för din förmåga att göra en försäljning som du hälsar nya kunder till din återförsäljare så att de inser att du är någon som de kan känna sig bekväm att göra affärer med. Instruktioner
1

Var medveten om ditt utseende. Din tröja ska stickas in, kläder rena och ingen mat i tänderna. Kunderna vill ha någon som är detaljerad orienterad. Visa dem att du är.
2

Greet nya kunder snabbt. Om någon kommer till din återförsäljare och du sitter runt och inte närma sig dem snabbt, kommer de att tro att du inte bryr dig om dem. När kunderna tror att du inte är intresserad av att hjälpa dem, har du ingen chans att göra en försäljning.
3

Ha ögonkontakt och le. När du närmar dig dem att se till att du tittar på dem och inte på marken, eller på någon annan. Leende på ett vänligt sätt och visa dem att du respekterar dem och värdesätter det faktum att de kom till din återförsäljare. Att göra dem att känna sig välkomna är ett viktigt steg när du hälsar nya kunder till din återförsäljare.
4

Välkomna dem varmt. Du kan ha en mycket dålig dag och allt du vill göra är att gå hem, men ni kan inte bära dina tidigare besvikelser i dina kontakter med din nästa kund. Se till att när du hälsar nya kunder till din återförsäljare som du tar med en fräsch positiv attityd och få dem att känna sig välkomna.
5

Gör allt du kan för att hjälpa dem att slappna av. Kunderna är oftast livrädd när de går in på din lott. Gör lite småprat när du hälsar nya kunder. Visa kunderna att du är intresserad av dem. Låt dem veta hur du kan hjälpa dem att hitta sin nästa bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150090.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.