Hur Detail en Auto att sälja

När du säljer din bil, allvarligt överväga sin renhet vid presentationen. Till en enskild inspektera tillståndet i bilen, en smutsig bil - antyder att kanske annat underhåll var lika bristfällig - inifrån och ut. Detta kan skada dina chanser att sälja bilen. Att förhindra detta är enkelt och kräver inte nödvändigtvis att betala proffs detalj din bil. Du kan göra det själv. Saker du behöver
Hand dammsugare
allrengöringsmedel
Fönsterputs Cleaner Review matta eller schampo
Buffer Dukar
eller handdukar
Sidor från gamla tidningar
Spray-on glans /Protectant produkt för auto inredning
Bomullstoppar eller gammal tandborste
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen. Handtvätt bilen är bättre än att bara köra den genom en automatisk biltvätt. Du kan använda vanligt diskmedel eller köpa specialiserad bil rengöringsmedel från någon Biltema.
2

Vakuum bilens interiör. För att säkerställa ett grundligt arbete - och att spara pengar - använd en hand vakuum med ett brett sortiment av tillbehör. Använd till exempel en liten, spetsig tipp för att rengöra svåråtkomliga hörn och skrevor.

Dra justerbara säten framåt sedan hela vägen tillbaka så att du kan nå områden sällan sett. Dammsug ut alla mugghållare, luftventiler konditionering och fickor för att eliminera smuts. Glöm inte baksidan instrumentbrädan där de bakre högtalarna är placerade. Öppna bagageluckan, torka alla metallytor med en handduk och vakuum någon matta. Addera 3

Shampoo fordonet för att eliminera stora fläckar, tecken på stort spill av vätskor, och lukter cigarett. Om din inredning fortfarande har ett smutsigt utseende, överväga att ha säten, mattor och mattor ånga rengöras. Detta hjälper till att eliminera svåra fläckar, caked-på lera och obehagliga lukter såsom rök och bränsle. Glöm inte att rengöra sänggavel.
4

Scrub och däck Spraya med ett däck skyddsmedel. Kunderna kan inte inspektera däck som är caked med lera. Rengör fälgar med en tvål trasa eller handduk för att rengöra någon bromsdamm. Använd tryckvatten eller skrubba hjulhusen för att slå av lera fläckar. Med en gammal tandborste eller skrubber, rengör hålen där hjulmuttrarna är belägna. Du kan också spraya en specialiserad däck renare, finns i de flesta bildelar butiker, och låt det sitta en stund för att mjuka envisa ämnen.
5

Rengör dörrposter. Se till att kanterna på dörren är obefläckade. Använd en trasa eller handduk för att rengöra båda sidor av dörren kanter inklusive lederna där dörren ansluter med fordonet.
6

Torka av instrumentbrädan och andra invändiga ytor. Använd din tandborste, handdukar och tops för att rengöra instrumentbrädan, konsolen och andra platser där det är vinyl eller läder. Glöm inte ratten och luftventiler. För dessa ytor, de flesta bildelar butiker säljer spray för att förhindra sprickbildning och avflagning.
7

Torka alla fönster med fönsterputs. Torra fönster med hjälp av gamla tidningar.
8

Wax och polera din bil. Det är bäst att använda en kretsande buffert för enklare tillämpning. Se till att din bil är sval vid beröring innan vaxning. Fukta påstrykningskudden innan du använder en buffert. Kom ihåg att vaxa och polera dörren sylt och bål /hood lock och kanter.
9

Rengör motorn för att ta bort bebyggda oljefyndigheter. Köp en lösning motor renare från en Biltema eller gå till en gör-det-själv biltvätt anläggning för att rengöra din motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150282.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.