Hur leverera en bil Interstate

skicka saker till någon i ett annat land är normalt bara en fråga om att hitta rätt storlek rutan och tid att sjunka med posten. Men när det gäller att skicka en bil över statsgränserna, du kommer att behöva mer än bara ett par frimärken. Väg resor är kul men inte alltid genomförbart, så när det kommer till transport av din bil interstate, det enklaste stället att vända sig till är en bil rederi. Saker du behöver
Internet
Kreditkort
Bil försäkring information
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Forskning prisuppgifter och shoppa runt . Det finns många olika rederier, och priserna kan variera vilt. De flesta företag kan ge en omedelbar offert när du ger din plats och destination information online.
2

Planera i förväg om du behöver bilen för att komma fram till den nya platsen vid ett visst datum. Rush leveranser är kostsamma
3

lägga ner en insättning upp framför att säkra din leverans,. Har du möjlighet att betala mellanskillnaden på pick-up tid. Se till att du har tillräckligt med medel för att täcka hela kostnaden.
4

Kontakta ditt försäkringsbolag för att se till att din försäkring täcker skador som kan uppstå under transport, trots att transportföretaget ska ha försäkring som täcker det liksom.
5

Se till att det är mindre än en kvarts tank i bilen när transportmedlet kommer att ladda den. Se också till att du har tagit bort från bilen några personliga saker. Det är olagligt att sända objekt inne i bilen över statsgränserna.
6

Ordna en resa tillbaka från mötesplatsen vid behov. De flesta rederier erbjuder dörr-till-dörr tjänst, men om du bor i ett område där föraren kan ha svårt att få lastbilen igenom, kan företaget be er att möta lastbilen i en angiven plats.
7

Förvänta ett samtal från rederiet dagen före planerad pick-up, så att du vet förarens ungefärliga ankomsttid. Företaget ska ringa dig igen ungefär en timme innan pick-up för att bekräfta att du kommer att vara på den angivna platsen med bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150175.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.