Ta reda på Equity i en bil

Om du har eget kapital i din bil, är din bil värd mer än du är skyldig. Du bestämmer hur mycket eget kapital genom att beräkna skillnaden mellan bilens värde och balansen skulden på bilen. Saker du behöver
Payoff belopp
Bil bedömning
Visa fler instruktioner
1

ta reda på payoff belopp. Om du äger din bil, gå direkt till steg 2. Du måste ringa långivare som innehar titeln för din bil och begära en payoff belopp. Mest leasade fordon har inget eget kapital för hyrestagaren.
2

få en bedömning för din bil. Den vanligaste bedömningen är Kelley Blue Book värde. På webbplatsen, välj "Used Car Values" länken. Ange år, märke och modell på din bil och välj "Kör." När du uppmanas ange ditt postnummer och tryck på "Go".
3

Välj vilken typ av värde. Marknaden vill bestämmer kapitalet. Du har mer kapital om du säljer din bil som en privat fest än vad du gör om du säljer den till en bilhandlare. När du väljer ett värde, välj trim från listan, skriv in aktuell körsträcka på vägmätaren väljer utrustning från listan och klicka på "fortsätt".
4

Bestäm villkoret för din bil. En välskött bil har mer kapital än en bil i verkliga skick. De flesta återförsäljare och köpare planerar att betala utifrån gott skick värdet. När du väljer villkoret, klicka på "Fortsätt." Värden visas för utmärkt, bra och rättvisa villkor.
5

Jämför värdet på det belopp du är skyldig. Om värdet är högre än din payoff belopp, subtrahera payoff belopp från värdet och du har det egna kapitalet. Värdet är det egna kapitalet om du äger bilen direkt. Om du är skyldig mer än din bil är värd, har du inte något eget kapital i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150091.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.