Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör Car Fuel

När bensinen blir dyrare och följderna av föroreningar bli mer allmänt kända, är mer forskning som görs i alternativa bil bränslen. En av dessa alternativa bränslen, biodiesel, kan göras med hushåll ingredienser i garaget, så länge säkerhetsföreskrifter följs. Saker du behöver
1 liter
vegetabilisk olja 5 gram lut
220 ml metanol (frostskyddsmedel) katalog Skyddsglasögon
Gummihandskar
Blender
Kaffefilter
Plast /glasbehållare med ett lock som kan hålla över 1 liter
Visa fler instruktioner
Biodiesel
1

Sätt på dig skyddsglasögon och gummihandskar. Se till att rummet du använder är väl ventilerat, som lut och metanol är mycket farligt.
2

Häll ut 220 ml metanol. Lägg 5 gram av lut. Blanda ihop dem tills lut upplöses, och du kommer att ha natriummetoxid. Använd natriummetoxid snabbt för steg 3, eller kommer det att förlora sin potens.
3

Sätt 1 liter vegetabilisk olja i en gryta och värm till 130 grader Fahrenheit. Sätt natriummetoxid i en mixer och tillsätt den vegetabiliska oljan när den är varm. Blanda på låg 20 till 30 minuter. Låt inte blandningen spark eller stänk. Kom ihåg att dessa kemikalier är farliga.
4

Låt blandningen sitta en hel dag. Du kommer att se en mörk substans (glycerin) längst ner i mixern och en lättare substans (er biodiesel) i toppen. Häll biodiesel av genom ett filter i en plast eller glas, lämnar glycerin i mixern.
5

Häll lite varmt, destillerat vatten i med biodiesel och blanda försiktigt tills du ser en tvål rester bildas. Vänd behållaren över och tvål rester kommer sjunka till botten. Häll ut det sakta och försiktigt, och se till att inte hälla ut något av din biodiesel. Nu du har rengjort biodiesel.
6

Låt biodiesel sitta i några dagar. För att vara säker på att det är ren, kan du filtrera den genom kaffefilter innan användning. Använd endast i dieselmotorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134498.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.