Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man installerar en vätgas generator

Korrekt installation av vätgas generator (även kallad en elektrolysör) är kritisk för säker drift och effektivitet hos anordningen. Den vätgas som produceras av systemet är explosiv under rätt förhållanden. Men på grund av väte: s förmåga att avleda snabbt i luft, ordentligt installera generatorn är inte svårt. Undvika "Big Bang" är en fråga om att installera rätt säkerhetsanordningar i systemet. Bubblers och backventiler krävs säkerhetsanordningar som förhindrar explosioner, och bör aldrig lämnas utan avseende. Dagens stora högeffektiva väte generatorer är för stora för att passa den trånga motorrummet och bör installeras i bagageutrymmet eller luckan området. Saker du behöver
Vätegeneratorer Självgängande plåtskruvar
borrmotorn
Borrspetsar
Course tråd maskin skruvar Review, "L" parentes
RTV kisel
Buntband
Visa Fler Instruktioner
en

Placera vätgasgenerator i bagageutrymmet eller luckan del av fordonet. För att minimera sloshing av elektrolyten vätskan, skall detta monteras så nära mitten av fordonet som möjligt. Markera positionen av hörnen hos huset, och önskad konsol läge, med en filtpenna och ta bort generatorn. Markera fästet position på både generatorn och fordonets golv.
2

Förborra och knacka konsolmontage hål i akryl vätegenerator bostäder. Undvik att borra helt igenom vätgas generator. Om du gör, använd R.T.V. kisel för att täta hålet och förhindra läckage. Fäst monteringshållarna till vätgas generator bostäder. Addera 3

Position och markera fästet position bubblare och utgångshålet för leverans slang som går till motorrummet. Kontrollera för objekt under fordonet som kan skadas av borrning, sedan borra utgångshålet för matarledningen.
4

Placera vätgas generator och bubblare i bagageluckan eller luckan område, i linje med markeringarna tidigare gjort. Använda egen tejpning plåtskruvar, fästa vätgas generator och bubblare till fordonet.
5

Anslut utloppet av vätgas generator till inloppet av bubblare med vakuumslangen. Kör vakuumslangen från utloppet av bubblare till motorrummet. Fäst avloppsslangen till ett grenrörsvakuum källa under huven. Placera slangen borta från heta objekt med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134228.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.