Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Husuppvärmning Alternativ

husuppvärmning alternativ består av pannor, ugnar, värmepumpar och termostater. Andra typer av värmesystem möjligheter inkluderar spisar och naturgas. US Environmental Protection Agency (EPA) och US Department of Energy (DOE) använda energisnåla program såsom Energy Star för att hjälpa amerikanska konsumenter väljer olika uppvärmningsalternativ. Pannor och ugnar

Pannor ge värme genom förbränning av fossila bränslen för att värma upp vatten. Denna vätska överförs sedan i rör till radiatorer eller fan-coil och konsoller-konvektion enheter. Ugnar liknar pannor med undantag att dessa enheter värme luft som blåses genom värmefläktar med en fläkt. Termostater används för att styra både pannan och ugnen för att reglera mängden värme som tillhandahålls till en bostad.
Värmepumpar

Värmepumpar ge värme till en hem med hjälp av en process som liknar den av ett kylskåp. En pump cirkulerar värme från ett område i hemmet till en annan. Värmepumpar använder även en växelventil som växlar mellan uppvärmning och kylning lägen. Vatten, luft och mark ger värme genom denna mekanism, som drivs med el eller naturgas.
Sol och Tankvärmning

el eller gas är används för uppvärmning av tankarna och sedan blir kvar vatten inuti av enheten tills den behövs. Tankless värmare lagrar inte uppvärmt vatten eftersom de använder vattnet på efterfrågan. När en individ varv på en varmvatten knopp det utlöser ett värmeelement. Detta element värmer vattnet som det är att distribueras genom en tank. När varmvatten kranen stängs av värmeelementet inte längre ger energi till vattnet. Solfångare består av solceller enheter som samlar solljus som ändras till energi för att värma en tank med vatten. När vattnet värms den kan lagras eller användas vid behov.
Ugnar och Wood
spisar

använder pellets, majs eller bränslen såsom naturgas för att värma ett hem . Ved är ett annat alternativ. Dessa används främst av människor på landsbygden eller förorts-inställningar, och de måste övervakas noga och underhållas för säkerhet och effektivitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134687.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.