Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Vilka bilar som drivs med naturgas?

Naturgas fordon använder komprimerad naturgas som ett renare bränsle. I USA, cirka 110.000 naturgas fordon (NGVs) finns på vägarna, och de flesta av dem är bussar. Worldwide, växer den siffran till över 8 miljoner NGVs. NGVs är särskilt populär i Indien, Tyskland och Australien. NGVs kan tankas någonstans det finns naturgas linjer. Den Honda Civic GX NGV

Denna bil är det enda allmänt tillgängliga amerikanska fabriksbyggd NGV. Några av dess funktioner inkluderar en 1,7 liters 4-cylindrig motor som drivs med komprimerad naturgas (CNG) som producerar 113 hästkrafter, front-wheel-drive och en 5-växlad automatlåda. Det har även låsningsfria bromsar, sidokrockkuddar och aktiva nackskydd för framsätet, liksom krockkuddar för förare och passagerare. Andra funktioner i bilen innefattar fjärr keyless inresa och fönsterhissar.
CNG Camry Hybrid Concept

Den 19 november 2008 Los Angeles Auto Show, Toyota Motor Försäljningen visade en CNG Camry Hybrid konceptbil. Advanced Product Strategy Group tänkt denna konceptbil och Metal Crafters i Fountain Valley, Kalifornien byggde det. CNG-systemet har två Lincoln sammansatt typ 4 tankar i reservdäcket område av bilen.
CNG Chevy Aveo

General Motors i Indien lanserade detta fordon, som körs på en dual-fuel-system. Den kan köras på antingen bensin eller CNG. När du kör på CNG, är Aveo s driftskostnad mer än 50 procent lägre än när den körs på bensin. Fordonet var omgjorda för att hantera den extra vikten av CNG cylinder. Erbjuder ett batteri dominerande CNG-system för transitering
Batteri Dominant CNG Hybrid System transitbussar

ISE Corp buses.The CNG motorn fungerar som generator för eldrift anläggningen. Denna inställning sparar så mycket som 40 procent i bränsle. Dess Ford V10 CNG-motor väger så mycket som 1.000 kg. mindre än vanliga diesel-konverterade CNG motorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/133972.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.