Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Electric Car Battery Kapacitet

Ett alternativ till fordon som använder skadliga fossila bränslen som olja , avger batteridrivna elbilar inte samma skadliga gifter . Dessa fordon drivs med uppladdningsbara batterier men fungerar ungefär som standard förbränningsmotorn . Grundkapacitet

specifika kapaciteten för en elbil batteri beror till stor del på vilken typ av fordon som den är installerad i. Generellt är kapaciteten av en elbil batteri 03:57 miles per kilowattimme , vilket elfordon att resa nästan 100 miles per dag .
långsiktig kapacitetsutveckling

långsiktiga kapaciteten för elfordon är cirka 100.000 miles i genomsnitt . Även om inte alla elbil batterier är densamma , dessa bränslesnåla fordon har en projekterad livslängd på 10 till 12 år , vid normal användning .
Ökad kapacitet

Forskare arbetar kontinuerligt på att öka kapaciteten av elektriska bilbatterier , och som av 2010 flera långväga elfordon har introducerats på marknaden . Dessa nyare modeller använder Li - Ion ( litiumjon ) teknik för att göra sina batterier mer effektiva och långvariga . En sådan modell , Nissan Leaf , har ett 24 - kilowatt - per - timmars batteritid .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134497.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.