Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Vilka är fördelarna med naturgas fordon?

Naturgas anses vara ett alternativt bränsle. Naturgas fordon, som är mer effektiva än elhybridfordon, fungerar på samma sätt som gasdrivna fordon och har gnisttändning. Naturgas fordon är mycket effektiva för att minska utsläppen av växthusgaser, bränslekostnader och beroende av utländsk olja. På grund av efterfrågan på alternativa bränslen, det finns ett växande antal naturgas tankställen. Addera A renare bränsle

Naturgasfordon bränner huvudsakligen metan (CH4), som är det mest effektivt minskar kolvätebränsle. Metan ger mindre koldioxid än alla andra kolväten. Jämfört med gas-och dieseldrivna fordon, naturgas fordon producerar cirka 93 procent färre gifter. Omvandlingen av en sopbil på naturgas är motsvarigheten till att avlägsna 325 bilar från vägen, när det gäller utsläpp av växthusgaser, cancerframkallande och giftiga föroreningar, kväveoxider och partiklar.
Natural Gas and Safety

Gilla vätgas och bensin, har naturgasen en explosionsrisk. Emellertid är det ett säkrare alternativ. Om en läcka uppstår, sprider metan lätt i atmosfären. Detta står i kontrast till den fara som en bensin läcka poser. Bensin skapar en farlig moln av ånga och låg flampunkt, vilket gör det lätt antändbar. Naturgas är också giftig. I händelse av en naturlig gasläcka det inte kommer att förorena grundvattnet. Ett doftämne läggs alltid till naturgas som snabbt varnar folk att något läckage. Addera American Made

Nästan 98 procent av den naturgas som används i USA produceras i Nordamerika. Produktionen ökar i USA, och 2030 nästan all naturgas som används i USA kommer att inhemskt producerad. Däremot är USA importerar idag 60 procent av sin olja. Naturgas fordon kan lindra USA: s beroende av utländsk olja och ger 30 procent lägre bränslekostnader.
Köp nya eller konvertera till naturgas
p Det finns ett ökande antal naturliga gasfordon som finns på marknaden. Ägare av dessa fordon rapporterar att de håller längre och kräver mindre underhåll än bensindrivna fordon. Emellertid är det möjligt att konvertera existerande gasdrivna bilar till naturgas. Konverteringen kräver en lagringstank för naturgas och installation av injektionsmunstycken. Eftersom konverterade fordon fortfarande har en bensintank, kan gas bränsle användas när naturgas stationer är inte i närheten. Men de två bränsletankar lägga vikt på fordonet och minska lastutrymme.
Naturgas är Förnybara

naturgasreserver i USA kan ge bränsle för över ett århundrade. Emellertid kan naturgas också göras från organiskt avfall och energigrödor. Organiskt avfall kan producera motsvarande 10 miljarder liter bensin. Använda energigrödor, såsom switchgrass, som en form av förnybar naturgas skulle kunna ge en gränslös källa av alternativa bränslen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134131.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.