Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man gör en E85 bil Få bättre MPG

E85 avser bilmotorer som använder etanol - baserad bensin för att producera mindre luftföroreningar . Den blandning som används i en E85 bil hänvisar till 85 procent etanol och 15 procent vanlig bensin . Generellt är dock mindre energi produceras med en högre etanol innehåll, så en E85 bil kommer att vara mindre effektiv än ett fordon som körs på vanlig bensin eller bränsle med mindre etanol . Uppskattningar är att E85 är ca 65 procent till 75 procent lika kraftfullt som vanligt bränsle . Men det finns åtgärder du kan ta för att få fler miles per gallon i en bil med hjälp av E85 . Instruktioner
1

Pumpa dina däck på rätt sätt . Under- pumpade däck kan minska dina miles driven per gallon . Bekräfta regelbundet ( varje månad eller så ) att dina däck är pumpade till tillverkaren specificerad nivå .
2 filter

Change och andra gemensamma delar ofta , för att hålla motorn igång med maximal effektivitet . Dåligt servad motorer kommer att drabbas av minskad mpg , så utför regelbundna kontroller på ditt fordon för att se alla delar fungerar som avsett . Att skjuta förebyggande underhåll kan kosta dig betydligt mer på vägen .
3

öva säker körvanor . Inte plötsligt accelerera, såsom etanol -baserade bränslen inte kommer att kunna skapa den kraft som behövs för plötsliga skurar av hastighet utan att använda betydligt mer bränsle. Öka hastigheten långsamt och stanna under hastighetsgränsen för att minska den fortsatta efterfrågan på din E85 bil för mer energi för att köra .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134637.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.