Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Fördelar med Väte-Oxygen Fuel

Bilproducenterna blir motiverade att utveckla fordon som använder former av andra bränslen än bensin i ett försök att minska beroendet av olja. Många nya tekniker har dykt upp, och vätgas ser ut som en hållbar långsiktig lösning, en gång ett distributionssätt kan utformas och genomföras. Vätgas, eller väte-syre-bränsle har många fördelar jämfört med andra bränslen former, vilket gör det till en potentiell ledare i teknik för alternativa bränslen. Honda gör ett väte bränslecellsbil heter FCX Clarity som finns i begränsat antal i södra Kalifornien, och de har planer på att bygga ut mer som vätgas tankstationer blivit vanligare. Utsläpp

när man tittar på fördelarna med vätgas, en av de mest kända fördelar är att bilar använder detta bränsle avger endast vattenånga ur avgasröret. Detta vatten förångas sedan tillbaka i luften, slutföra en cykel. Detta är en av de mest önskvärda fördelarna med att använda vätgas.
Inhemska energikällor

annan fördel med vätgas är att det kan genereras genom alla inhemska resurser. Producerad med processen för att köra en elektrisk ström genom vattnet, som kallas elektrolys, kan vätgas skapas med minimal miljöpåverkan tack vare vind och soldrivna generatorer. Detta minskar oljeberoendet och ökar behovet av mer vindkraft och solenergi-drivna samlare energi. Addera ditt Inrikes vätekällor

Vätgas bränsle kan göras från nonpotable vattenkällor såsom avloppsslam eller havsvatten. Detta gör att vi kan utnyttja resurser som annars håller underutnyttjade istället för förbruka resurser dricksvatten.
Effektivitet

Bensin är mindre effektiv än vätgas. Väte har en högre energitäthet per massenhet än bensin, vilket innebär att bilar kommer att kunna resa längre på samma mängd bränsle. Eller färdas samma sträcka på en mindre mängd bränsle, vilket kan leda till mindre bränsletankar och rymligare fordon. Det uppskattas att vätgasdrivna fordon kan färdas minst dubbelt så långt på en vanlig bil som körs på bensin med samma mängd bränsle.
Kostnad

Eftersom vätgas bränsle potentiellt kan genereras genom medel som antingen är restprodukter eller låg kostnad, skulle kostnaden för att producera bränslet minskar över tiden, till skillnad från oljepriserna, som ökar med lågt utbud och hög efterfrågan. Även om den aktuella kostnaden per gallon för vätgas är mellan $ 6 och $ 8 per gallon, är den amerikanska regeringen arbetar för att kunna producera den för $ 2 till $ 3 per gallon 2015, vilket sätter det mer i intervallet ordinarie bensinpriser.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134123.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.