Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man väljer en lastbil för att dra en hästtransport

dragande en hästtransport är en uppgift som kräver en hel del tankearbete. För att framgångsrikt dra en hästtransport, behöver du en lastbil som är kraftfull nog för uppgiften. Du måste veta den maximala belastningen din trailer kan hantera och om lastbilen i fråga kan dra denna vikt. Vid fastställandet av dessa aspekter av hästen släpvagn och lastbil, kommer du att kunna köpa en lastbil som kan dra vagnen utan problem. Instruktioner
1

Titta i instruktionsboken för släpet och hitta sin vikt. Lägg den extra vikt som du kommer att dragande i trailern. Till exempel, om du kommer att dragande två hästar, lägga in sin vikt till den maximala belastningen. När du har gjort detta, lägg in en extra 15 procent ovanpå den slutliga viktbelastning för att vara säkra. Numret du komma med kommer att vara din släpvagn brutto släpvagnsvikt för din resa.
2

Titta i instruktionsboken för lastbilen som du vill använda för att bestämma dragkapacitet på lastbilen. Se till att det är lite mer än brutto släpvagnsvikten för släpet du kommer att använda. Om det inte är, kommer din bil har problem dragande vagnen och i slutändan kommer att vara farliga för dig, lasten på släpet och andra förare på vägen. Addera 3

Titta på bollen och dragkrok av lastbilen och kontrollera att den passar in i den tunga släpet. Om den inte gör det, kan du inte dra släpet utan att installera rätt bollen och skumt.
4

Kör trucken till ett servicecenter för att få en tekniker kontrollera att bromsarna är i gott skick och kommer inte att underprestera när du dragande släpvagnen. När bromsarna kontrolleras och fastställas, om det behövs, kommer du vara inställd på att köra med din last i släptåg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149172.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.