Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur undvika att bränna dina kläder på en Harley Exhaust

Motorcykel ridning, speciellt på en Harley-Davidson, kan vara kul men det kan också vara tragiskt om lämpliga säkerhetsåtgärder inte vidtas. Medan de flesta ryttare är väl medvetna om farorna på vägen, många har utsikt över de faror som lurar på sin cykel. Metallen avgassystemet som körs på vardera sidan av de flesta motorcyklar kan nå extremt höga temperaturer. Dessa varma rör har förmågan att snabbt bränna genom kläder. Se till att du undviker att bränna dina kläder på en Harley avgaser genom att vidta lämpliga säkerhetsåtgärder. Saker du behöver
Åtsittande kläder
Leather boots
eldhämmande kläder
Visa fler instruktioner
1

Undvik löst sittande kläder som kan vila mot avgas-och fatta eld. Harley-Davidson motorcyklar har i allmänhet mindre hästkrafter än andra motorcyklar eftersom den genomsnittliga kunden har erfarenhet av att rida för nöjes skull snarare än hastighet. Av denna anledning, rörsystemet på de flesta Harley-Davidson cyklar tenderar att vara mindre än andra tillverkade cyklar. Du måste fortfarande använda försiktighetsåtgärder mot brännskador, men det är mindre rör för att undvika.
2

Sätt på flamskyddade kläder innan rider på en motorcykel. Detta kommer att förhindra brännskador uppstår eller förvandlas till eld om kläder kommer i kontakt med det varma avgassystemet.
3

bära stövlar som är tillräckligt höga för att täcka den nedre delen av byxorna. Läder tar mer tid att bränna än vanliga kläder tyg så en tillfällig borste mot avgasrören sannolikt inte kommer att skada dem. Harley-Davidson säljer en mängd olika ridstövlar.
4

ytterst försiktig när du stiger på eller av en Harley-Davidson motorcykel eftersom dessa är de tider då de flesta avgaser brännskador uppstår, enligt Burns Journal . Vara medveten om var kroppen och kläderna är i förhållande till avgasröret.
5

Informera passagerarna att hålla benen placerad bort från ljuddämparen. På en Harley-Davidson motorcykel, betyder att hålla knäna i riktning utåt, så vader och lår inte vidrör några rör ..
6

Ansök skyddande avgaser tejp över områden som sannolikt att av misstag komma i kontakt med kläder eller hud. Exhaust tejp är ett värmetåligt lim täcker för avgasrör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148818.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.