Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Syfte Dimljus

dimljus kan vara avgörande under disiga förhållanden, öka synligheten för att hjälpa dig att undvika olyckor och bättre navigera vägen. Tyvärr kan de vara mycket farliga för andra förare om felaktigt riktade in i mötande trafik. De flesta dimljus monteras under främre stötfångaren för att minimera bländning för både dig och andra förare. Ett snabbt test och några enkla justeringar kommer att hjälpa dig att korrekt sikta dimljus. Saker du behöver
Tape Måttband
eller markör
lufttrycksmätare
Helper
Visa fler instruktioner
1

Se till att bilen har en halv tank eller mer, och bär sin vanliga vikt i bagageluckan. En person bör sitta i förarsätet som är nära eller lika med normal vikt vanligaste drivrutinen.
2

Kontrollera däcktrycket för att se till att det finns ordentlig inflation i däcken.

3

Hitta en solid väggyta du kan mäta strålen av dina vanliga strålkastare mot. Placera bilen på ett plant underlag så att nosen på bilen är 25 meter bort från väggen.
4

Slå på din vanliga strålkastare och markera väggen horisontellt med tejp eller en markör i mitten av de två strålkastare.
5

Stäng av dina strålkastare. Håll bilen på samma avstånd och slå på dina dimljus.
6

Position dimljus så toppar i balkar vila fyra inches under mittpunkten märket du gjorde från dina vanliga strålkastare på väggen. Dimljus ska vara vänd rakt framåt, aldrig åt vänster eller höger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148223.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.