Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Bilpool Lane Fördelar

Om du är trött på att sitta i trafiken som inches längs med en hastighet långsammare än du kunde gå, överväga samåkning. Det finns många fördelar med att gå med en grupp bilpool för din pendla till arbete eller skola. Med en extra person eller två kan betyda tillgång till bilpool körfält. Bilpooler är inte bara bekvämt, är det vettigt för miljön och för din budget. Tid och hastighet

Använda en bilpool körfält sparar tid. Sitt i de icke-bilpool körfält under högtrafikerade tider och titta på bilpool körfält förarna zip förbi medan du står stilla eller krypa längs i tung trafik. Istället, gå med i bilpool körfält med erforderliga antalet passagerare för ditt område. Du kommer att få när du går i en snabbare takt, hålla hastigheter närmare hastighetsgränsen, om bilpool körfält inte backas upp också. Om tiden är knapp för att komma till din destination, kan den bilpool körfält hjälper dig hålla tidsplanen. Kostnader

Samåk med andra människor
och dela kostnaderna för gas (och eventuellt parkering kostar på resmålet) med kolleger arbete eller pendlare skola. Du kommer också att spara på bränslekostnaderna genom att inte sitta i tung trafik under långa perioder. Dessutom kommer det inte vara så mycket slitage på din bil från att inte behöva stoppa och starta ständigt backas upp trafiken. Över tiden, dessa kostnader lägga upp.
Passagerarantalet och typer Bil

staterna och andra områden varierar i antalet personer som behövs för en bil att resa i bilpool körfält under tunga pendla tider. Södra Kalifornien, till exempel, kräver i allmänhet två eller fler passagerare per bil för att tillåta åtkomst till pendla lane, men vissa områden (t.ex. El Monte Busway) kräver tre eller fler passagerare att kvalificera sig under de tyngsta timmarna av 4-7 pm och 6-9 am Southern California bibehåller antalet passagerare kravet 24 timmar om dygnet. Andra områden i landet får endast kräva det under de tyngsta pendlar tider.

Med intåget av mer miljövänliga bilar, har vissa stater gjort undantag för nya hybridbilar att tillåta dem att resa i bilpool körfält eller HOV körfält med endast en passagerare. Tennessee gör hybridbilar i bilpool körfält med en passagerare. Kalifornien hade en mycket specifik lista över godtagbara hybridbilar som passar hybrid parametrar, men detta var begränsad till de första 85.000 sökande, som nu är fullt.
Bränsleförbrukning

Sitter i en bil som kör i långsam trafik eller vid ett tvärstopp med bilen igång avfall bränsle. Med kostnaderna för bränsle så högt, kan varje teknik du kan använda för att förbruka mindre bränsle göra en skillnad i din budget. Att använda mindre bränsle är också bra för miljön.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148397.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.