Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man en bil över nationen

Flytta din bil i hela landet kan vara en praktisk nödvändighet eller ett roligt äventyr. Du kan se det som en möjlighet till en spännande och minnesvärd längdåkning semester genom att besluta att köra bilen själv. Du kan fråga en pålitlig vän köra bilen för dig. Alternativt, kan du kontrakt med ett fordon transportföretag att flytta bilen till din destination. Instruktioner
köra själv
1

Ta bilen till en mekaniker för en check-up. Har vätskorna kontrolleras och fyllas, och bromsarna och reservdäck kontrolleras. Köp ett kit utryckningsfordon som inkluderar facklor och lägga den i bagageluckan.
2

köpa ett medlemskap i Automobile Association of America. Vägassistans är tillgänglig för AAA medlemmar. AAA kan också hjälpa dig att planera den bästa rutten.
3

Planera din rutt. Använd kartor eller har AAA hjälpa dig. Planera din rutt baserat på om du vill ta dig till destinationen inom en viss tid, eller om du vill ha en vacker väg med stopp längs vägen.
4

Köp ett satellitnavigeringssystem (GPS). Du kommer att köra längs okända vägar och en GPS-enhet kommer att bidra till att förhindra dig från att bli förlorade.
5

boka ditt övernattningar i förväg. Planera för din natten slutar baserat på antalet miles och timmar du kommer att köra varje dag, och kräver vidare för motell eller hotell i dessa städer i närheten.
Ställ en pålitlig vän

6

Rekrytera en pålitlig vän att köra din bil över landet. Hitta en högskolestudent på sommaruppehållet, en vän som arbetar ett flexibelt schema, eller en vän som är mellan jobb kan hitta en gratis längdskidåkning resa en spännande semester idé.
7

erbjudande att betala din vänners kostnader. Förbered resan som du skulle göra om du kör själv. Planera rutten tillsammans, ge henne tillräckligt med kontanter och backup för sina kostnader längs vägen, och se till att bilen är i gott skick. Kontrollera din försäkring för att vara säker på att din vän är täckt. Lägg hennes namn på din AAA medlemskap.
8

erbjudande att betala din väns hem flygresor tillbaka.
Kontrakt med ett fordon Transport Company
9 < p> Forskning fordon transportföretag. Avtal med ett fordon transportföretag gör jobbet för att få din bil över land en enkel sak att underteckna ett avtal och låta proffsen sköta det. Leta efter företag som är seriösa och bundna. Kontrollera med Better Business Bureau för att vara säker på att bolagets kunder är nöjda.
10

förhandlar. Tänk vilka villkor du kan förhandla för att skapa en bättre affär. Till exempel kan du spara förmodligen pengar genom att köra din bil till transportföretaget drop-off station, det kan kosta mer att ha företaget plocka upp bilen från ditt hem. Dessutom, ring i god tid och du kommer att spara pengar på kostnader eller avgifter i samband med sista-minuten-kontrakt.
11

Förbered din bil för transport. Ta bort personliga saker från bilen för att vara säker på att de inte är stulna eller skadade. Lämna en halv tank i bilen, eller alternativt, följa bolagets anvisningar för att förbereda bilen för transport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148931.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.