Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man läser instrumentpanelen i en Cadillac CTS

När du kör en Cadillac CTS, det finns många faktorer att hålla reda på, till exempel om bilen fungerar korrekt, om du håller på att köra slut på gas , hur snabbt du flyttar, hur många miles du har rest, och status för olika komponenter, till exempel bromsar, belysning och motorer. Läs Cadillacs instrumentpanelen för att se dess olika indikatorer komponentstatus, inklusive de som låter dig veta om du behöver ta in den för service. Instruktioner
1

Titta på displayen meddelandet "Park Brake Set" eller "Park Brake varukorgen" för att se till att du inte försöker köra med broms på, och se till att bromsen är på när du vill lämna bilen parkerad. Om du ser "service Brake Assist" i displayen, det finns ett problem med bromssystemet, och du bör sluta så fort som möjligt och stänga av fordonet. Starta upp det igen, och om meddelandet visas igen, har din Cadillac service så snart som möjligt.
2

Meddelande om några dörrar är öppna eller inte stänga helt innan du kör, t.ex. "höger bakdörr Öppna. " Om Cadillacs stammen är öppen, kommer displayen att läsa, "Trunk Öppna." Addera 3

Titta på digitala hastighetsmätaren för att se hur fort du kör i miles per timme, i syfte att upprätthålla en säker hastighet och iaktta den lokala hastighetsgränsen. Blick på vägmätaren för att se hur många miles du har kört bilen.
4

se om några motoroljetillsatser meddelanden på displayen, t.ex. "Byt motorolja Snart," "Engine Oil Low Tillsätt olja, "eller" oljetryck Låg Stanna motorn. " Om du kör Cadillacen med lågt oljetryck, kan det uppstå allvarliga skador på motorn.
5

Håll ett öga på din bränslesystemet. Om du ser "Fuel Level Low", som innebär att det inte finns mycket bensin kvar i tanken, och du måste gå till en bensinstation och tanka så snart som möjligt. Om du ser meddelandet "Dra åt tanklocket," som betyder att tanklocket inte var helt åtdragen efter att bilen tankades, och du bör kontrollera att tanklocket och dra åt den.
6

Look på instrumentpanelen för att se om det finns meddelanden om batteriet, t.ex. "Battery Volt Low", som visas när systemet laddar mindre än 10 volt eller om batteriet är urladdat. När detta meddelande visas direkt efter att motorn startat, kan det vara möjligt att ladda batteriet genom att köra runt i ett par timmar. Annars bör du ta den till ett servicecenter för omladdning.
7

När du slår på helljuset strålkastare, kommer du att se den hög-beam ljus indikator visas på instrumentpanelen. Det är också en indikator ljus när dimstrålkastarna är på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149024.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.