Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man ansöker om en EZ Pass

för närvarande tillåts i 12 stater över hela östkusten, är EZ Pass inte bara sparar pengar utan också en tidsbesparing. Om du tillbringar tid reser över avgiftsbelagda vägar eller broar i stater som spänner så långt norrut som Maine till så långt söderut som Virginia och västra till Illinois, bör du överväga att ansöka om en EZ Pass. Instruktioner
1

Bestäm om eller att inte ansöka om en personlig eller kommersiell EZ Pass-konto. I allmänhet, personliga EZ konton gäller fordon som ägs eller hyrs i namn av en individ och är begränsade till vissa fordonstyper. Personliga konton kan ha maximalt fyra eller åtta EZ Pass taggar, beroende på läget. Kommersiella konton, å andra sidan, tillämpas på fordon registrerade i en firma och kan ha ett obegränsat antal EZ Pass taggar. Dessutom är kommersiella fordon inte begränsat till vissa typer som de personliga konton.
2

Ansök om EZ Pass på nätet. De flesta stater tillåter dig att ansöka om en EZ Pass på nätet genom att besöka statens EZ Pass hemsida. Mainebosöttt, dock inte när detta skrivs inte har möjlighet att ansöka online. Mainebosöttt måste hämta EZ Pass ansökan, fylla i den och skicka den till Maine EZ Pass Customer Service Center.
3

Ring EZ Pass kundtjänst för ditt tillstånd och ansöka om transponder per telefon.
4

Mail eller faxa EZ Pass ansökan. De flesta stater som accepterar EZ Pass tillåta sina pendlare att maila eller faxa EZ Pass ansökan till statens EZ Pass Customer Service Center.
5

Köp en EZ Pass On-the-Go. Även om detta alternativ inte är tillgängligt för alla stater som accepterar EZ Pass, stater som New Jersey, Delaware och New York låta pendlare att köpa en EZ Pass On-the-Go från statligt godkänd EZ Pass återförsäljare. Om du köper en EZ Pass On-the-Go, måste du registrera enheten inom 24 till 48 timmar efter att ha använt den för första gången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147959.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.