Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan öka en HEMI s Fuel MPG

Den Hemi motorn är en kraftfull V8-motor som produceras av General Motors för ett antal år. Det oftast finns i GM: s mer kraftfulla lastbilar, stadsjeepar och bilar, eftersom det är en av de högsta hästkrafter tillgängliga. Även motorn är användbar för bogsering och racing, kan det snabbt bli en gas hog, särskilt om du är en aggressiv förare. Du kan enkelt öka din Hemi motorns bränsleeffektivitet genom att följa dessa snabba tips. Instruktioner
1

Se till att däcken på din bil är ordentligt pumpade till specifikationerna som medföljer fordonet. Det finns ofta en, som finns placerad i metallen dörrtrösklar i bilen, typiskt på chaufför-sidodörren eller på den bakre chaufför-sidodörr. Kontrollera att dina däck är pumpade till dessa specifikationer, som du kan förbättra din gas körsträcka med upp till 3,3 procent, enligt US Environmental Protection Agency.
2

bort någon extra vikt eller överflödigt material från din bilen, t.ex. last som du har lagrat från din senaste resa. Enligt EPA, kan ta bort en extra 100 pounds från din bil förbättra din gas körsträcka med upp till 2 procent.
3

Ställ bilens farthållare under körning för att upprätthålla en exakt och konstant hastighet. Minskningen av frekventa fluktuation mellan hastigheter kommer att rädda gas.
4

Lyda hastighetsgränsen. Varje bilens optimal bränsleeffektivitet uppnås vid olika hastigheter, men gas körsträcka på alla fordon är känd för att minska avsevärt när du kör över 60 miles per timme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149171.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.