Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör en Bobcat S175

Bobcat S175 är en skid-steer loader som används för industri, handel, jordbruk och bostäder arbetstillfällen. Den Bobcat S175 är byggd liten för att maximera sin manövrerande kapacitet. Det används för en mängd olika jobb, från lastning smuts och annat material till betygskriterier vägar. Lastaren kommer med pedaler som styr rörelsen av skopan och handspakar som styr framåt och bakåt på maskinen. Alltid bekanta dig med alla de drivande komponenterna innan du använder eller kör en Bobcat S175. Saker du behöver
S175 loader
Visa fler instruktioner
1

Gå runt Bobcat S175 för att säkerställa att alla däcken är pumpade. Kontrollera motoroljan och kylarvätska innan maskinen.
2

Inspektera körrutt av lastaren för att säkerställa att det inte finns något skräp eller andra faror på vägen. Krypa in i hytten på lastaren, dra bältet bältet över din kropp och låsa den på plats.
3

Inspektera alla givarna, till pedaler och spakar handen bekanta dig med deras handlingar. Nå över huvudet och vrid tändningsnyckeln tills motorn vevar. Låt motorn värmas upp i ungefär en minut.
4

Lyft skopan från marken genom att trycka ned den bakre delen av den vänstra pedalen. Lyft skopan tills det är tillräckligt högt från marken för att köra maskinen.
5

lossa nödbromsen handtaget och skjut gasreglaget framåt för att öka motorns tomgång motorn. Gasreglaget på konsolen på höger sida av sätet.
6

Skjut båda spakar framåt samtidigt att köra Bobcat S175 i en riktning framåt. Att ösa smuts, sänka skopan till marken genom att trycka ner den främre delen av den vänstra pedalen med din vänstra fot. Använd de främre och bakre delarna av den högra fotpedalen för att justera vridning av skopan.
7

Kör lastaren framåt med skopan tills hinken är full av smuts. Kör lastaren till en säker avstjälpningsplats. Stäng av maskinen efter behov genom att trycka in en handspak samtidigt som du drar tillbaka på den andra sidan spaken på samma gång. För att stänga av maskinen vänster, dra bakåt på den vänstra spaken och skjut den högra spaken framåt samtidigt. För att stänga av maskinen höger, dra den högra spaken bakåt och tryck på den vänstra spaken framåt samtidigt.
8

Lyft skopan upp högt genom att trycka ned den bakre delen av den vänstra pedalen. Dumpa smutsen ur hinken genom att trycka ner den främre delen av den högra pedalen. Sänk hinken tills det är cirka 3 meter från marken. Kör maskinen bakåt genom att dra tillbaka på båda spakar samtidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149445.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.