Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man installerar en Hitch på en Ford Windstar

Ford Windstar framhjulsdrivna minibussar är utformade för att rymma familjer på språng. Om du tänker dra en släpvagn eller båt med din Ford Windstar, måste du installera en dragkrok. Detta är en relativt enkel process för dem som är mekaniskt benägna och har rätt verktyg. Se till att din motor och transmission är i fullgott skick innan bogsering. Det är också en bra idé att göra ett oljebyte och ett tuneup innan du bogsera med din Windstar. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar Sida 2 pallbockar
Jack
3 meter allrengöringsmedel elektrisk tråd
Hitch med beslagmaskinvarusatsen
Ratchet
Socket

Visa fler instruktioner
1

Placera de två stoppklossar framför båda framhjulen och ställa domkraften under bakaxeln. Lyft din Windstar med domkraften och placera två pallbockar under båda sidorna av bakaxeln. Sänk din Windstar på pallbockar och flytta uttaget åt sidan.
2

Trä ena änden av allrengöringsmedel elektrisk tråd i det närmaste borrhålet på förarsidan ramskena. Skjut kabeln mot den främre änden av din minivan tills du når upp sidostycket, är avståndet mellan de två hålen ca 1 1/2 meter. Tråden används helt enkelt för att ormen skruvarna i rätt hål i ramen.
3

Linda slutet av tråden runt trådarna i en blixt från hårdvaran monteringssats. Dra den första änden av tråden ner genom borrhålet i den andra änden av ramen skenan tills gängningen på skruvarna komma igenom. Upprepa dessa steg för att få bulten i hålet på passagerarsidan ramskena.
4

Skjut skumt på de två bultarna, så skumt sitter mellan bulthålen och bultar. Vrid skruvarna medurs manuellt tills de är täta.
5

Justera skumt framåt eller bakåt och åt vänster eller höger genom att trycka på den tills den största hålet på Hitch matchar upp med det största hålet på ram. Dra åt bultarna med en spärr och uttag.
6

Lokalisera de fyra återstående hålen på dragkrok som behöver borras i ramen för bultarna att gå igenom. Det finns två hål på varje sida av det stora hålet du används för att matcha ihop redskapskopplingen och ram tidigare. Markera dessa hål genom att borra ett 1/4 tums hål med en 1/4 tums borr, och borra sedan hålen hela vägen igenom med en 1/2 tums borr.
7

Trä fyra återstående bultarna ner genom hålen du just borrade med tråden, med samma teknik från de tidigare stegen.
8

Dra alla bultar med Ratchet och uttag.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148936.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.