Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en Ford F250 5.8

Ford F250 med 5,8-liters åtta-cylindrig motor är en kapabel dragfordon. När väl utrustat den kan dra upp till 10.000 pounds. Detta är tillräckligt för att dra en stor husbil eller båt släpvagn. Trailers av denna storlek kräver elektriska bromssystem som drivs via en broms styrenhet installerad i F250. Trailers krävs också av US Department of Transportation att ha fungerande bromsar, signal-och positionsljus. Testa dessa lampor före varje resa är ett bra sätt att undvika att ha en konversation med en polis. Instruktioner
1

Lägg vikten på släpvagnen till vikten av lasten. Vagnens vikt är noterat på informationsskylten enligt brutto släpvagnsvikt. Denna platta är fäst vid ramen av trailern. Öppna bruksanvisningen för F250 och lokalisera dess maximala dragkapacitet
2

. Vikten av släpet och lasten måste vara mindre än den dragkapacitet.
3

Tillbaka F250 upp till släpets koppling med hjälp av en vän att anpassa de två. Sänk kopplingen på trailerns dragkrok och lås fast med spärren. Säkra spärren med ett skumt stift genom handtaget.
4

Fäst trailerns elektriska kontakt till bilens elektriska mottagare.
5

Anslut vagnens högra kedjan till vänster sida av hitch och den vänstra kedjan till den högra sidan. Det är viktigt att kedjorna fäster skumt eller fordonets ram att göra sitt jobb.
6

Gå runt bilen och släpvagnen dubbelkolla anslutningarna och korrekt användning av släpets lampor.
7

Drive långsammare än normalt och öka stoppsträckan till fordonet framför dig. Vikten av släpvagnen minskar inbromsning och kurvtagning i F250.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149398.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.