Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du får din Kalifornien Körkort Reinstated

återinförs ditt körkort i Kalifornien är en viktig uppgift att fylla, som att köra med ett körkort som gått kan orsaka juridiska problem och konsekvenser som kan ske snabbt och dyrt att motverka. Det finns ett antal personliga artiklar som behövs och former, samt en förståelse för processen, som behövs för att garantera din återinföra går smidigt. Saker du behöver
License
socialförsäkringskort
Personliga räkningar
Ansökningsblankett
Betalning
Visa fler instruktioner
1

Gör ett utnämning att återinföra din licens på din lokala avdelning av motorfordon (DMV). Förnya en licens kan göras online eller via e-post, men återinföra en licens som har löpt ut eller upphävts måste göras personligen.
2

Du måste ha ditt körkort som gått eller en födelseattest, ett social trygghet kort eller annan form med ditt fullständiga personnummer på det, liksom två räkningar i ditt namn som har din California adress på det. Addera 3

Besök DMV på din utnämning datum, och fylla i ett återinförande formulär, som är annorlunda än den första gången sökandens formulär.
4

Turn i dina personliga saker, ansökan och mot betalning avgift till en DMV tjänsteman för bearbetning. De kommer att ge dig en tillfällig licens på plats.
5

Kontrollera posten ca en till två veckor efter ansökan för din nyligen instated licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148699.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.