Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man ansöker om ett handikapp plakat

Handikapp plakat är plastkort utfärdas av statliga myndigheter som reglerar motorfordon. Plakatet är utformad för att hänga från backspegeln och ger dig rätt att parkera i utrymmen handikapp parkering. Det handikapp plakat kan utfärdas för både permanenta och tillfälliga förhållanden. Din läkare leverantör är ansvarig för att avgöra om ditt medicinska tillstånd är permanent eller tillfällig och kommer att fylla i pappersarbete därefter. Om ditt tillstånd är permanent, kommer du också att kunna ta emot plattorna handikapp licens för ditt fordon. Instruktioner
1

Besök inofficiella DMV Guide webbplats och välj din hemviststat (se Resurser). Då kommer du till en sida som visar de särskilda reglerna för ditt tillstånd. Läs denna sida noga.
2

Besök DMV List hemsida och välj ditt tillstånd (se Resurser). Detta tar dig till din statens officiella motorfordon byrå hemsida. De flesta stater tillåter dig att ladda ner formuläret för handikapp plattorna. Om ditt tillstånd inte erbjuder denna möjlighet, besök närmaste Institutionen för motorfordon kontor, eller annan tillämplig kontoret, för att få blanketten.
3

Fyll i ansökan fullständigt. Använd ditt juridiska namn, som visas på ditt körkort, på blanketten. Ta formuläret till din läkare leverantör. Din läkare leverantör kommer att ge information om ditt tillstånd, ange om tillståndet är övergående eller permanent, och signera hennes namn som styrker informationen är sann.
4

Gör en kopia av blanketten för din bokföring och återlämna den ursprungliga formen till din lokala motorfordon byrå. I de flesta fall kommer du att få ditt plakat omedelbart. Om ditt tillstånd kräver godkännande från en funktionsnedsättning styrelse eller måste verifiera din läkares uttalande, kommer du att informeras om att när du kommer att informeras om godkännande eller avslag. När du har ditt plakat, hänga plakat från din backspegel när den parkerades i ett handikapp plats. Ta det plakat som helst när bilen är i rörelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148548.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.