Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder en IPASS

Använda en IPASS i Illinois kan spara tid och pengar när du kör Illinois tollway. Du behöver inte vara bosatt för att köpa en. Denna gadget, i vissa fall, sparar nästan hälften och besväret att gräva efter och bär förändring. Med dessa enkla steg kan du köpa idag och ha det igång i morgon. Saker du behöver
iPASS Transponder
Datorer
Internet
Kreditkort
Bil
Commercial Vehicle
Visa fler instruktioner
1

Gå till en butik i Illinois och köpa din IPASS. Du kommer att behöva lägga ner en $ 10 insättning på enheten samt finansiera det. Den totala är ca $ 50 för att starta. Du kan köpa fler vägtullar om det behövs. Bestäm vad du behöver innan du köper enheten.
2

Gå online och skapa ett konto för din IPASS. Länken finns inom denna artikel. Ge ditt kreditkortsnummer, demografisk information, registreringsskylt (er) på upp till tre bilar. Du kan också ge en automatisk påfyllning belopp bör kontot värdet sjunker under ett visst belopp. Detta kommer att minska risken för överträdelser. Addera 3

Placera transpondern på rätt plats på din vindruta mellan backspegeln och passagerarsätet. Om du inte kommer att hålla transpondern i den bilen, kan du hålla upp det när du anger körfält iPASS toll.
4

efter din resa, gå online för att dubbelkolla att dina vägtullar registrerade och Det finns inga överträdelser (böter) för att betala. Du kan också kolla ditt saldo. Använd din PIN-kod och lösenord för att komma åt ditt konto på Internet.
5

Anmäl dig för uppdateringar via email på Illinois tollway. Detta kommer också att varna dig för nedläggningar, bygg och omvägar.
6

Du kan returnera iPASS till ett försäljningsställe när och om du inte längre behöver det för att få återbetalning för din insättning.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147910.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.