Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Om Trepunkts Turns

I början, nya förare tillbringar massor av tid att lära sig olika sätt att manövrera en bil. Fickparkering och tre varv poäng är de två bil drag som tenderar att skrämma nya drivrutiner mest. Massor av timmar spenderas tränar tre poäng svängar i massor skolans parkering, mellan koner, men de viktigaste färdigheter att lära sig är inte tur tekniker, men när och var att köra tre poäng svängar. Betydelse

Utföra tre punkt vänder felaktigt är en vanlig orsak till olyckor. Använda rätt signaler för att indikera kör intentioner är ett av de enklare sätten att kommunicera med andra förare och eventuellt förhindra en dödsolycka. När du gör tre poäng svängar, exponerar en drivrutin själv och hans passagerare att bredsida effekter när du gör den första och andra svängar och bak-sidokollisioner när du gör den andra och tredje varv. Oavsett vilken händelse en förare vill undvika, att veta när och var att göra en ordentlig trepunkts tur är precis lika viktigt som att veta hur. Addera Identification

Tre poäng varv kräver användningen av hela vägbanan och kan inkludera axlarna. Drivrutiner utför en trepunkts vändning när det finns ett behov av att vända en bil runt och det finns inga sidovägar eller körvägar där att backa upp. För att göra en tre punkt tur drar en förare av till sidan av vägen, vrider ratten åt vänster och kör till den andra sidan av vägen i en båge. Föraren växlar att vända, vänder hjulet i motsatt riktning och backar upp till den andra sidan av gatan. Föraren sätter sedan bilen framåt och kör till andra sidan av vägen, på väg i motsatt riktning.
Fördelar

En trepunkts tur är vanligtvis en sista utväg. Ofta, är användningen av en trepunkts tur det enda sättet att vända. Att lära sig hur man gör en trepunkts tur väl är en färdighet som kan komma till användning i framtida situationer. Förutom att lära sig om tur, behärska en trepunkts tur stärker också ordentlig spegel används, fordonets exakta manövrerbarhet och korrekt distansering mellan bilen och andra föremål.
Överväganden
< p> Patient förare gör de bästa tre poäng svängar. Risky, otålig, långsamma och bly på foten förare har alla dåliga vanor som dyker upp när man gör tre poäng svängar. De har potential att slå på kullar där mötande trafik inte kan se dem eller släppa av vägkanter i diken eftersom de missbedömde vägen. De kunde gå av vägen eftersom den är för smal, och borde ha gjort 10 poäng i stället för tre. Förarna normalt ut i snöstormar och tunga förhållanden dimma utgör ett hot mot förarna och sig själva. Oavsett förarens typ, beakta alla dessa vägförhållanden innan en trepunkts sväng.
Tidsplan

Slutför trepunkts vändning när förhållandena är rätt och säkert. Håll utkik efter bra väg sikten mellan föraren och mötande trafik. Tillåt tillräckligt långt avstånd mellan sväng och mötande bilar att slutföra varv innan den första bilen är nära. Jämför längden på bilen gör-svängen och bredden på vägen att se till svängen kan göras på den valda platsen. Slutför-svängen på ett säkert och snabbt sätt så att inte blockera trafiken eller orsaka olyckor med mötande bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147981.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.