Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur skall man genomföra en Patrol Security Fordon

Dessa enkla steg hjälper Security Patrol Officer genomföra en mer effektiv bil patrull av deras tilldelade område. Saker du behöver
Common Sense.
Kunskap om lagar statliga Traffic.
Kunskap om Organisation Policies & Procedures
Visa fler instruktioner
1

flesta jurisdiktioner, och med få undantag, är Säkerhetspersonal inte svurit officerare. Du patrullerar ett visst område för din arbetsgivare eller en klient på privat egendom. Din patrull verksamhet bör koncentreras på förebyggande åtgärder snarare än reaktiv. Synen av en patrull fordon agerar en stor avskräckande för brottslig verksamhet.
2

Inte alltid patrullera i samma mönster. Ändra dina mönster och om möjligt, de gånger du patrullera fastigheten.
3

inte annat anges, är du inte sätta upp en radarstation för speeders därför inriktas på fordon som inte hör hemma på fastigheten, är parkerade olagligt, eller bara verkar på sin plats. Gör anteckningar och vidta lämpliga åtgärder enligt protokollet.
4

Lyda all trafik och lagar stat. Om du Uppgiften består i att patrullera offentlig egendom i anslutning till ditt område av uppdrag gör det med försiktighet. Kom ihåg, som väktare (privatperson) kan du inte tillämpa på offentlig egendom. Om du observerar något misstänkt kommunicera detta med din sändning eller kontakta lokala brottsbekämpande. Om det inte finns en absolut nödsituation och någons liv är i omedelbar fara att du kan hjälpa till under "goda samaratin lagar."
5

Du bör köra fordonet strax under skyltad hastighet så att du kan observera mer yta medan i rörelse.
6 p Om du kör på natten och din bil är utrustad med strålkastare, använda dem för att "lysa" områden du kan inte enkelt se.

7

Följ alla organisatoriska riktlinjer och rutiner.
8

genomföra en effektiv patrull.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148142.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.