Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att montera en AM /FM-antenn i en RV

En fritidsfordon (RV) är, för alla praktiska ändamål, ett hem på hjul. Ett stereo inuti RV som har AM /FM radio förmåga kräver en antenn för att ta emot en signal. Du kan montera en AM /FM-antennen till RV på ett sätt som är både säkra och effektiva. Några verktyg som varje RV ägare bör ha i sin verktygslåda kommer att behövas, vilket kommer leveranser från en järnaffär. Ingen modifiering eller ändring av RV kommer att inträffa. Saker du behöver
12-gauge elektrisk kabel, 10 fot
Brukskniv
Wire strippor
eltejp
Stereo
Maskeringstejp
Visa mer instruktioner
1

Köp en AM /FM-dipol trådantenn från en hobby butik eller elektronik butik. I många fall kommer man att tillhandahållas som tillbehör till stereon. AM /FM dipol trådantenn på ett bord
2

Place. Skär 3 inches i mellan de två trådarna i vardera änden av elkabeln med en mattkniv. Dra de två kablarna vid varje ände av den elektriska kabeln isär. Strip 1/2 tum av isoleringen från varje ände av var och en av trådarna med en tråd strippers. Kassera de lösa bitarna av isolering.
3

Wrap den exponerade änden av en av de två kablarna i ena änden av den elektriska kabeln runt en av två klackar i slutet av AM- /FM dipol trådantenn. Vira den exponerade änden av den andra kabeln i samma ände av den elektriska kabeln runt den andra klacken i slutet av AM /FM-dipol trådantenn. Wrap remsor av eltejp runt trådarna och klackarna för att säkra dem mot varandra.
4

Twist de exponerade ändarna av de två ledningarna i andra änden av elkabeln mellan fingrarna för att bilda stavar.
5

Lossa de två ställskruvarna under "Ant i" ingång på baksidan av stereon förstärkare med fingrarna. Wrap ett spö från vardera av de två trådarna runt en av skruvarna. Skruva ställskruvarna tillbaka i med fingrarna.
6

Kör AM /FM dipol trådantenn mot en vägg eller ett fönster inne i RV. Tejpa de två sidorna av antennen till RV med remsor av maskeringstejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149155.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.