Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man gör dubbletter bilnycklar

Att ha en extra uppsättning av bilnycklarna kan komma till hands om du låser dig ur bilen, förlora dina nycklar eller behöver låna din bil till en vän. Det är lätt att komma med en extra uppsättning nycklar genom att ta din nyckel till en bilverkstad eller byggnad leverans butik som har en viktig kopieringsmaskin. Saker du behöver
Keys
Visa fler instruktioner
1

Hitta en plats som har en viktig kopieringsmaskin i sin anläggning. Butiker som butiker byggnad leverans, bilverkstäder och butiker mekaniker har ofta dessa maskiner. Vissa bensinstationer kan också ha en viktig kopieringsmaskin. Kontrollera Gula Sidorna eller annan resurs för lokala listor, sedan göra några samtal för att hitta en lämplig butik.
2

Förbered att vända över dina nycklar. Du kommer att behöva ge butiken besittning av dina nycklar när de kopieras. Kopiera nyckeln tar väldigt lite tid. Eftersom butiken kan ha några att göra innan din, men kanske du måste vänta ett tag.
3

Testa de nya nycklarna i din bildörr och tändningen efter att ha betalat för dem. Tillbaka dem om de inte öppnar dörren lätt eller starta bilen.
4

har en extra nyckel ring hands att placera nycklarna i så att du inte tappar bort dem, sedan hitta en säker plats att lagra nycklarna. Du kan ge dem till en vän eller förälder att hålla fast som en backup plan ifall du förlorar din ursprungliga uppsättning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148732.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.