Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur hitta en förlorad bil

Det verkar absurt, men vi gör det hela tiden. Vi parkera våra bilar i någon avlägsen del av köpcentret parkeringsplats eller garage. Sedan, efter timmar av semester shopping och två nävar påsar i våra armar, finner vi att vi inte kan hitta våra två-tons bil. Det finns ingen anledning till panik. Det finns några enkla steg du kan vidta för att enkelt hitta din bil och undvika Jerry Seinfeld upplevelse av att spendera en hel kväll roaming garaget ensam. Saker du behöver
Färgglada trasa eller band
Anteckningar eller röstinspelning Review, Digital kamera eller mobiltelefon w /kamera
Remote nyckelring w /panik-knappen
GPS nyckelring
Visa fler instruktioner
1

Öva förebyggande parkering. Du kan spara dig en massa problem med parkering i en minnesvärd plats. Du kan göra detta på tre olika sätt. Först, om möjligt, parkera på samma ställe. Detta kan kräva att du parkera längre bort från byggnaden. Det är okej, eftersom det andra sättet är att parkera i en uncrowded område. Det är svårt att missa din bil när det är den enda parkerade i G-7. Alternativt, parkera nära en minnesvärd milstolpe, som en staty eller motorväg tecken.
2

Tie på en färgglad påminnelse. Anskaffa vissa färgglada tyg eller band och knyta den så högt på din antenn som möjligt. Det borde göra bilen lättare att upptäcka med ett svep av ögonen. Addera 3

Skriv ner din position. Detta är användbart om du är på en parkeringsplats eller garage som tydligt är uppdelad i sektioner. Till exempel, om du är parkering på Disneyland, notera om du är i Tinkerbell eller Kalle Anka avsnitt i garaget. Du kan sedan ta del av din position i ett anteckningsblock, en anteckningshjälp program på din mobiltelefon, eller ett röstmemo till dig själv.
4

Ta en bild. Den varar längre. Bär en liten digitalkamera eller, om möjligt, ta en bild med din mobiltelefon.
5

Använd din nyckel fjärrkontroll eller panik-knappen. De flesta moderna nyckelringar är elektroniska. Slår enkelt låsa eller låsa upp knappen på fjärrkontrollen för att se om bilens strålkastare flash. Om det inte fungerar, panikknappen. Du bör kunna höra repetitiva tutande och visslande. . Alla andra på parkeringen kan
6

Distribuera en satellit - i ett globalt positioneringssystem. Ett fåtal företag tillverkar en mini-GPS nyckelring som parar med din bil. Om du inte kan hitta din bil, klicka på lämplig knapp på nyckelringen. De GPS hittar den bilens koordinater och hänvisa dig till den.
7

Gör det på gammaldags sätt. Systematiskt gå upp och ner varje gång av parkeringen tills du hittar din bil. Även om detta är helt klart den mest smärtsamma metoden, är du garanterad att hitta din bil på detta sätt. Om du försummar denna metod, kom bara ihåg att du är den som fick dig i den här röran i första hand.
8

vänta ut det. Låt parkeringsplats att tunna ut som folkmassorna skingras. Detta kräver ett extra belopp på tålamod. Gå och köp en tidning, ta ett mellanmål, och hänga tätt. Det kommer att bli en lång kväll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148885.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.