Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man flyttar en bil med tåg

Transportera en bil från en del av landet till en annan kan verka som en överväldigande uppgift. Använda ett tåg är ett transport alternativ. Det är dock en begränsad alternativ. Enligt Vehicle Transport Network, tillåter de flesta godstågen inte individer att transportera sina privata fordon. Men om du vill flytta en bil från Washington, DC, område till Florida, kan du använda Amtrak service Auto Train. Instruktioner
1

Köp en tågbiljett från Lorton, Virginia, till Sanford, Florida. Auto Train är inte en fristående tjänst, du måste vara en passagerare på tåget för att använda den. Du måste köpa en biljett för dig själv och sedan lägga på ditt fordon biljettpris. Du kan köpa en biljett på nätet eller så kan du ringa Amtrak direkt.
2

Organisera dina tillhörigheter. Amtrak erbjuder inte incheckat bagage tjänsten för Auto Train. Eventuella objekt du vill transportera med du måste stanna lagras i din bil. Däremot är det tillåtet att ta med två handbagage ombord. Bestäm vilka objekt du kommer att lämna in bilen och vad som kommer att gå på tåget med dig.
3

Ankomst till tågstationen tidigt. På avresedagen måste du checka in minst en timme innan tåget är planerad att lämna. Om du transporterar en oversize fordon eller en motorcykel måste du checka in minst två timmar tidigt. Amtrak börjar acceptera fordon kl 11:30 Du måste anlända innan 02:00 om du transporterar en oversize fordon eller en motorcykel,. 15:00 för vanliga fordon
4

Board tåget. När din bil är checkat in, vänta på påstigning ska börja. Det är en 17-timmars resa från Virginia till Florida. Middag och frukost ingår i din tågbiljetten.
5

Ankomst och fortsätta din resa. När tåget ankommer i Florida, kommer du att ge laget en chans att lasta fordonen. När bilen är olastad och hävdade, kan du fortsätta din resa och köra bilen till där den behöver vara.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148749.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.