Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man en Hardship License

En umbäranden körkort tillåter körning privilegier under vissa svåra omständigheter. Om din licens har avbrutits på grund av biljetter eller körning under påverkan (DUI), men du måste fortfarande kunna köra till och från arbetet, kan du kanske få en umbäranden licens. Umbäranden licenserna utfärdas också i vissa fall då en person under körning ålder måste kunna köra på grund av familjens svårigheter. Instruktioner
1

Gå till din lokala Department of Motor Vehicles kontor. Fråga efter de kriterier som måste uppfyllas för att ansöka om umbäranden licens. Om ditt tillstånd frågor körning poäng, kan du behöva ha under ett visst antal poäng för att kunna tillämpa. Poäng ges till dem som får trafik biljetter och används för att avgöra om din licens bör avbrytas. Be om en ansökan om umbäranden licens.
2

Hitta en drivande förbättring kurs i ditt område som du kan ta om ditt tillstånd kräver en kurs som en del av kriterierna för en umbäranden licens. Din DMV kan ha lista av drivrutinen kurser som kommer att kvalificera dig för en umbäranden licens.

Ansök om kursen och gå till klasserna. När du har slutfört kursen, kommer du att få ett intyg från läraren. Du måste ha detta intyg som bevis på att du har slutfört kursen.
3

Ta ett körprov på DMV om du är ett minderårigt förare sökande som söker en strapats licens. Du kommer också att behöva ta ett skriftligt prov. Dessa är de tester som alla som ansöker om körkort måste ta.
4

Ta din ansökan tillsammans med alla styrkande handlingar, såsom resultatet av ditt körkort eller ett intyg från körning skola, till din lokala DMV. Om du är under den drivande ålder, behöver du även bevis för en familj lidande, såsom en sjuk eller funktionshindrad förälder. Du kan oftast använda ett brev från husläkaren att tillhandahålla bevis för svårigheter i detta fall.

Betala avgiften som är associerad med din ansökan. Om din ansökan godkänns, kommer du att få din umbäranden licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148388.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.