Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Idéer om vad man ska göra under tiden i en trafikstockning

Trafikstockningar förekommer något förutsägbart i storstadsregionerna. Morgon och eftermiddag rusningstid är prime tider för trafik att komma till ett stopp på den hårt trafikerade motorvägar. Vägbyggen har varit känt för att vända ens avlägsna sträckor av trottoar till parkeringsplatser, och oförutsägbarheten i andra förare kan tvinga en skrikande stanna till trafikflödet helst när som helst. Snarare än att bara sitta och stuva om att fastna i en trafikstockning, försök att lindra stress genom att delta i något produktivt eller milt underhållande beteende. Rengör och organisera

En trafikstockning kan skapa en perfekt möjlighet att pop öppna handskfacket och städa upp högen av underhållsinstruktioner papper försäkring, paket ketchup och kvitton från saker du inte kan komma ihåg att köpa . Räkna mynt i askkoppen och belöna dig själv med en resa till närmaste dollarn menyn så fort du kan tum över till off-ramp. Ta bort de trasiga solglasögon, ludd-fyllda klubbapinnar, omslag tuggummi och omärkta skivor mysterium från mittkonsolen. Det finns inget bättre tillfälle än detta för dessa välbehövliga vardagliga uppgifter.
Socialize

Modern teknik är en underbar sak. Så länge du inte bryter mot några statliga lagar om användning av mobiltelefoner under körning, det finns oändliga underhållning tillgängliga via dagens smarta telefoner. Twitter ditt predikament till världen. Kanske en av dina anhängare har fastnat i samma jam några bilar upp. Kul! Utstationering din svåra situation på Facebook är säker på att ge lite empati och tröst från dina vänner. Om du har en, tryck på On-Star-knappen och chatta upp föraren. De kan se din position och kanske ge en utrymningsväg. Rulla ner rutan och frågar bilen bredvid dig om spelet går kväll. Du vet aldrig ... kärlek kanske väntar bakom tonade fönster bredvid dig.
Lyssna
roulette

Radio kan vara en tid-odåga under en trafikstockning. Ställ in radion att skanna och låt ratten kontinuerligt snurra. Trafikstockningar kan vara idealiska för att söka igenom MP3-spelare samt. Gör en jubileums trafik lista jam play. Kalla det "min trafikstockning." Ljudböcker uppfanns för just en sådan omständighet. Krypa upp i förarsätet och låtsas din överhettning motor är faktiskt en eldstad. Lyssna på de omärkta mysterium skivor du just hittat i mittkonsolen.
Folk Titta

diskret observera andra människor. Lägg märke till hur de hanterar krisen. Föreställ dit de ska eller om de bara kom från. Låtsas att du är på safari i en urban wildlife refuge och bara observera mänskligheten i dess naturliga livsmiljö. Se hur många olika "arter" du kan upptäcka. Du är benägen att märka makeupartister, tänder-pjäser, luft-trummisar, kärlekspar, ilska kandidater klass, sångare, schaktmaskiner (följ tutande horn) och andra människor och fågelskådare.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148500.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.