Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur göra din bil Launch Straight

Rätt lansering teknik kan hjälpa dig att vinna tävlingar. I en sport där skillnaden mellan vinst och förlust är ofta mindre än en sekund, spara några 10ths genom att få din bil att starta direkt från linjen gör en stor inverkan. Körteknik spelar en stor roll i att få den perfekta lanseringen, men du kan också använda positionering för att göra det mesta av bilens egenskaper från linjen. Saker du behöver
Vehicle
Practice rymden
Visa fler instruktioner
1

Stå vid start utan din bil. Bestäm vinkeln som du vill att bilen ska röra vid upon lansering. Vid en dra remsan kommer detta att vara rak, men på en autocross eller roadracing kurs du kanske vill starta ett litet iväg till ena sidan eller den andra för att förbättra ledningen i första kurvan.
2

Starta bilen från en stående start. Rada upp helt rak med målet vinkel. Notera vilket håll bilen tenderar att glida när den lanseras.
3

Starta bilen på nytt, men denna gång som du kommer till linjen, placera bilen så det är inte helt rak utan mete i hur du förväntar dig att flytta. Till exempel, om du räknar med att bilen driver butiken sedan vinkla bilen lite till höger för att motverka handla det. Notera vinkeln bilen tar efter starten.
4

Starta bilen en tredje gång. Rada upp rakt men vrid hjulen aning bort från den riktning du förväntar bilen för att ta efter lanseringen. Återigen, notera vinkeln på lanseringen och korrigera din styrvinkel därefter.
5

Skapa en kombination av mete och styra in i rörelsen för din bil utanför linjen så att du kan starta i precis den riktning du vill. Övning är nyckeln till att få lanseringen och utgångsvinkel precis rätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148984.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.