Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Pass en drivrutin Examiner Test

Varje ny förare måste kunna passera både ett skriftligt prov och en faktisk körning utvärdering examen för att säkerställa att föraren grundligt förstår "trafikreglerna." Föraren examinator är individen som ska åka med dig att följa din vilja och förmåga att sätta det du lärt dig i manualen i praktiken på ett säkert och effektivt sätt. Det är viktigt för dig att vidta lämpliga åtgärder under din studietid så att du har möjlighet att absorbera och praktisera de regler som du lär dig i din träning. Saker du behöver
schema bok
Förarens studie manual utfärdat av din delstatsregeringen
Studie partner med ett körkort flygbiljetter State utfärdat körkortstillstånd
Visa fler instruktioner

1

Schema minst en timme per dag för det enda syftet att studera din förarens instruktionsbok. Arrangera den här gången och markera tid tilldelning i din personliga schemaläggare en vecka i förväg, och sedan hålla fast vid din studieplan.
2

Ställ en studie partner som redan är licensierad att sitta ner med dig kort på I slutet av varje studie manuell avsnitt du har lärt dig och ha henne ställa frågor som rör den information som du har täckt. För godkänt förarprov, måste du ha memorerat de nödvändiga reglerna för trafiksäkerhet, och genom att uppleva frågesporter från en tredje part, du vässa dina chanser på memorering.
3

Öva vad du har lärt sig i varje avsnitt av studien handboken. För att göra detta lagligt, kolla med din statens DMV (Department of Motor Vehicles) för att se om de erbjuder ett körkortstillstånd. Om så är fallet, ansöka om en och hålla den i din plånbok. Eftersom ett körkortstillstånd kräver en ny drivrutin för att alltid ha ett fullt licensierad förare rida tillsammans, artigt be en licensierad vän eller släkting att rida tillsammans med dig och förklara för att partnern vilken avsnitt i bruksanvisningen du tränar. Genom att utföra denna praktisk erfarenhet, skärpa dig ytterligare din förståelse för vikten utformats i de regler och lagar som du lär.
4

Ta två eller tre övningsprov genom att ha din partner väljer slumpmässiga frågor från förarens studien manual, sammanställa dem i prov tentor. Försök att göra så många av dessa som du möjligen kan innan ordna att ta det verkliga testet på ditt lokala DMV kontor.
5

Övertyga din partner att gå tillsammans med dig för en eller två "mock" förare kvalificeringstesterna i en bil. Partnern bör kritisera dig på genomförandet av de drivande regler du lärt dig i manualen, och bör vara fördomsfria. Utföra mer än två av dessa kör sessioner om du är nervös, eftersom det kommer att acklimatisera dig till tanken på att ha någon i passagerarsätet mytkrossande din ansökan vad du har lärt dig.
6

På testdagen , tillåt dig att vara alert och lugn. Kom ihåg att föraren examinator där för att se till att du kan vara en säker förare och kan korrekt hantera fordonet. Detta är inte bara för säkerheten för andra förare på landets motorvägar, men också för din egen säkerhet också. Om du har en rädsla för att misslyckas, låt det falla i glömska och bara koncentrera sig på att göra vad du har repeterat. Misslyckas en drivrutin examen är aldrig hållas mot dig i några poster, och du kommer bara att krävas för att studera och öva lite mer innan du tar provet igen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148213.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.