Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Så här söker en Texas registreringsskylt eller VIN-nummer

Så du vill ta reda på vem håller parkeringsplats i ditt utrymme, eller ta reda på vem som äger bilen som håller lurar runt ditt hus? Du lyckades skriva ner numret registreringsskylten, nu vad? Om ett brott har begåtts polisen kan köra plattan för dig. Om inte, måste du få lite mer kreativ. Denna artikel kommer detalj de olika metoder du kan använda för att ta reda på en förarens namn, adress, och även Lien Holder med bara registreringsnumret. Saker du behöver
Computer (eventuellt) katalog Pengar
Visa fler instruktioner
1

Din första väg skulle vara att gå till DMV och begäran registreringsskylten information. Men, måste du ge dem en anledning att du begär informationen och enligt normerna i dPAA den kommer att vara legitima. Anledningar inkluderar ett straffrättsligt och civilrättsligt domstolsförfarande, om du är en licensierad privatdetektiv eller försäkringsbolag. Det är upp till DMV: s rätt att ge information till dig och de kan eller inte kan betrakta din anledning legitim. Avgiften är $ 3,30 för bara registreringsskylten info, mer om du vill titelinformation eller en bestyrkt kopia.
2

Din nästa alternativ är att hyra en licensierad privatdetektiv. Du kan hitta många listor i din lokala telefonkatalogen eller på nätet. En licensierad P.I. kommer att ha legitimitet som krävs för att få resultaten från DMV. Men du kommer få debiteras för kostnaden för de uppgifter och deras tid. Vara beredd att spendera mellan $ 150 till $ 300 för att få din information på detta sätt. Dyrt, men definitivt resultat.
3

Så du slog ut på DMV, eller som inte vill ha besväret med att gå ner dit, och en privatdetektiv är vägen ut ur din prisklass ? Oroa dig inte du fortfarande har några kvar alternativ. Gör en Google-sökning på Texas License Plate Sök och du kommer att få miljontals resultat. Nu måste du försöka att inte bli lurad. De flesta av dessa domännamn ägs av Net Detective och de kommer att debitera dig en löjlig avgift och bara sluta sälja dig programvaran. Andra webbplatser vill att du betalar en månadsavgift för att registrera dig för deras tjänst. Men vill du bara söka på ett registreringsnummer! Det finns några legitima webbplatser, även om deras priser varierar kraftigt. texaslicenseplatesearch.net är en legitim webbplats. De tar ut $ 8.00 per sökning, men resultaten tar 3 veckor. govdmvrecords.com är en annan söksida, kostar $ 29.95 för 5 år för tillgång till deras databas. En annan webbplats är 999licenseplatesearch.com som webbadress säger, laddar det $ 9,99 för varje sökning och resultat returneras inom 24 timmar. Denna webbplats tillåter även sökningar av VIN-nummer.
4

Så om du inte har en vän som är poliser, och du har en personlig snarare än yrkesmässiga eller straffrättsliga skäl för din forskning din bästa insats är internet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148259.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.