Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Hyr ett fordon utan ett kreditkort

Om du planerar att resa och behöver en pålitlig form av transport, kanske du vill hyra en bil. Merparten av tiden, när du bokar din bil i förväg, betalar du för eller hålla reservationen med ett kreditkort. Däremot är det möjligt att hyra fordonet med andra betalningssätt, t.ex. ett bankkort eller checkkonto. Saker du behöver
Betalkort
Kontrollera
Cash
Visa fler instruktioner
1

Logga in på en webbplats som tillåter dig att boka en hyrbil . Du kan göra detta direkt genom företaget eller genom en online resebyrå, såsom Expedia eller Priceline.
2

Komplettera din bil bokning för att ta upp de betalningsalternativ. Skriv in ditt betalkort precis som du gör med ett kreditkort. Detta innebär att skriva på det sätt som ditt namn står på kortet, hela fronten nummer, utgångsdatum och möjligen det tresiffriga CVV numret på baksidan av kortet.
3

Välj betala-för-check metoden om det finns. Skriv in namnet på kontot, skriv sedan i dirigering och siffror bank. Dessa finns i det nedre vänstra hörnet av kontrollen. Om du inte kan i förväg betala med antingen en check eller betalkort, besöka fordonet hyra anläggning när du har nått din destination
4

. Typiskt är företaget kommer att ha några extra fordon på tomten. Betala för hyrbil med kontanter. Du kan även få en rabatt för att betala kontant, eftersom företaget inte behöver betala ett kreditkort avgift korthantering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148212.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.