Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man handskas med att dras över av tjänstemän

Röda och blå lampor blinkar i backspegeln kommer att skicka en rysning av panik upp ryggen av nästan alla förare. Oavsett om du har fortkörning eller du har glömt att sätta på dig säkerhetsbältet, dras över är en stressande situation. Det är dock viktigt att inse att poliser gör sitt jobb och upprätthålla lagen. När du blir stoppad, kommer att göra med polisen i ett rimligt, lugnt sätt gör en spänd situation mer hanterbar. Instruktioner
1

Bekräfta att du har sett den tjänsteman snarast möjligt genom att vrida på din höger blinker och börjar röra sig mot det högra körfältet. Dra över på höger skuldra på en säker plats så snart som möjligt. Kom till en punkt, rulla chaufför-side fönster ner, stänga av bilen och slår på din saftblandare.
2

Placera händerna på ratten och vänta på att officeren att närma sig din fordonet. Sträck dig inte för ditt körkort eller bil registrering förrän du ombeds att göra det. Varje rörelse i fordonet kan se misstänkta för tjänstemän, så be alla passagerare att vara stilla också.
3

Svara på frågorna som officeren kan be dig snabbt och ärligt. Undvik att ställa frågor som låter defensiv, och tala i en respektfull ton. Argumentera inte med officeren, även om du inte håller med den pågående stämning.
4

Skriv i citatet, om du får en, och vänta på att officeren att återvända till sin polisbil efter att han har släppte dig att lämna. Stäng av dina akuta blinkers, slå på vänster blinker och försiktigt samman tillbaka i trafik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149508.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.