Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man tar bort vindruta Ice Utan en isskrapa

Snö och is stormar kan innebära utmaningar för bilägarna. En av de största frågorna förare ansikte är att ta bort isen från både deras förarens vindrutan och bakrutan på fordonet. Det enkla svaret är att använda en isskrapa, men ibland en förare är fångad i en storm som har skapat is på hans vindruta och inte har en isskrapa i hans bil. I denna situation är en liten improvisation krävs för att avlägsna isen. Instruktioner
1

Starta motorn och vrid termostaten på bilen så högt det går. Ställ fläkten för luftcirkulation inne i bilen till den högsta inställningen.
2

Ställ värmaren på inställningen för avfrostning på ditt fordon. Detta brukar representeras av en liten bild av en vindruta.
3

Kontrollera din plånbok för en hård plastbit. Denna plastbit kan vara en frekvent shopper kort från en lokal livsmedelsbutik, en plånboksstorlek kalender notecard, ett utgånget kreditkort, eller en försäkring kort.
4

Välj ett kort som du inte emot om den blir skadad aning. Mataffären frekventa shoppare kortet är oftast ett bra val, kommer överväger livsmedelsbutiker kan du ange ditt telefonnummer i registret i stället för att skanna ditt kort.
5

Håll kortet i en 45-graders vinkel på vindrutan med en kant toughing vindrutan.
6

Sätt press trycka in kortet i en riktning bort från dig. Vanligtvis börjar vid slutet av vindrutan och trycka mot centrum fungerar bäst. Detta kommer att börja att ta bort is från vindrutan.
7

bort något ljus is avskrap från vindrutan genom att borsta dem med handen. Om möjligt, använd en handske medan du gör detta för att förhindra att dina händer blir för kallt.
8

Använd korta slag på tre till sex inches med kortet medan skrapa vindrutan. Tillåt kombinationen av friktion av kortet med värmen från avfrostnings inuti fordonet för att rensa isen.
9

Upprepa steg fem med sju för vart och ett av fönstren i bilen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147985.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.