Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur hitta en saknad bil

Om din bil saknas i ett parkeringsgarage eller gata, finna det kan vara en frustrerande upplevelse. Fortfarande finns det enkla metoder som kan hjälpa lokalisera din bil. Till exempel, kan du använda din keyless inresa fjärrkontrollen larmknapp och sök för buller. Om din bil är utrustad med GPS-teknik, såsom OnStar, kan du hitta den via din GPS-fjärrkontroll, en iPhone eller en Blackberry (se Resurser). Om du har varken kommer tålamod att vara din största tillgång som du följa dina steg. Om efter sökning du blir säker på att din bil saknas från där du lämnade det, måste du kontakta till polisen för att se om din bil har beslagtagit eller stulen. Instruktioner hotell med teknik
1

Spåra dina steg i området du tror att du lämnade din bil. Leta efter landmärken och välbekanta gatan skyltar.
2

Tryck på larmknappen på din keyless inresa fjärrkontrollen kontinuerligt medan du söka det område du tror att du lämnade din bil.
3

Följ bullret billarm när det börjar ljuda. Addera GPS System
4

Sök på området du tror att du lämnat din bil noggrant. Leta efter landmärken, bekanta vägmärken eller parkering nivåer garage.
5

Kontakta din GPS tjänsteleverantör, såsom OnStar eller MapQuest Mobile, för att hitta din bil är angiven plats (se Resurser).

6

Kontrollera den plats där din GPS leverantör säger att bilen är placerad.
utan teknik
7

Spåra dina steg i området du tror att du lämnade din bil.
8

Sök efter välbekanta landmärken, gatunamn eller parkering nivåer garage som kan hjälpa leda dig till din bil.
9

kontakta polisen för att se om din bilen har beslag eller för att rapportera det stulna. Bara följa upp med det här steget om du har grundligt undersökt de möjliga platserna din bil kan vara och är säker på att det fortfarande saknas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148962.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.