Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur till låsa upp en bil när knapparna Inside

Livet blir upptagen och ibland kan du glömma enkla saker som du gör varje dag, som att ta nycklarna från tändningen innan låsning av bilen. En enkel, delad andra hjärnan lapse som leder till att du låser dina nycklar i bilen kommer att förstöra din dag genom att göra dig frustrerad och orolig. Att veta hur man låser upp din bildörr när nycklarna är inne kommer att göra situationen mindre stressande och kommer att spara pengar genom att inte behöva ringa en låssmed eller bryta några fönster. Saker du behöver
Wire klädhängare
Visa fler instruktioner
1

räta hanger tråd coat från sin ursprungliga form för att göra det så rakt som möjligt.
Sida 2

Böj kroken änden av hangaren i en loop. Detta steg gäller bilar som har pull-up lås belägna vid fönstret. Om du har en pull-up lås, gå till steg 4 efter att ha slutfört detta steg. Om du har en utdragbar lås eller en bil som låser när det inre dörrhandtaget dras, gå vidare och gå vidare till steg 3.
3

Böj kroken änden av hangaren i en mindre krok som kommer att vara lättare att mange.
4

Montera modifierade hanger tråd coat mellan toppen av din bildörr och taket. Var försiktig och dra det in så att du inte riva gummi isolering som kommer att vara i vägen. Din bil har inte gjorts för att låsas upp från utsidan men med tålamod och finess, kommer du att kunna få hängaren igenom.
5

Skjut modifierade klädhängare tills öglan eller krokänden kan nå låset. Manövrera klädhängare är knepigt, så observera hur galgen reagerar när du vända och vrida den, sedan navigera hangaren på plats med låset.
6

Montera öglan över toppen av låset. Detta steg är för bilar med pull-up lås, om du har en utdragbar lås eller en dörr som låser upp genom att dra det inre dörrhandtaget för att hoppa över steg 8.
7

Twist slingan så att den inte glider av låset när man drar i hängare upp. När slingan är säker runt låset och låsas på plats, dra hängare upp och titta på låset pop up.
8

Placera kroken under lås eller, om din bil dörren låses genom att dra inre dörrhandtaget, placera kroken under handtaget. När kroken är på plats, dra hängare så att kroken skjuter låset i upplåst läge, eller så kroken drar inre dörrhandtaget för att öppna dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148528.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.