Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man planerar en rutt

När du reser långt avstånd eller planerar en resa som kräver många olika hållplatser, är det bäst att rita ut en rutt innan du går. Annars kan du sluta köra i cirklar eller ta den långa vägen till alla dina destinationer. De vanligaste sätten att planera en rutt numera är antingen med Mapquest, eller en annan online kartläggning enhet, eller en navigations-enhet (GPS-enhet). Båda dessa verktyg är enkla att använda och effektiva --- de tillåter dig att planera en rutt som tar dig dit på det mest effektiva sätt som möjligt. Instruktioner
hjälp av en GPS-enhet
1

Ange din startpunkt till GPS-enheten. Vissa GPS-enheter kommer att ge dig möjlighet att bara automatiskt lokalisera dig.
2

Lägg din första destination. Ange så mycket information som möjligt, inklusive gatuadress, stad, stat och /eller postnummer.
3

När GPS-enheten beräknar rutten till din första destination, lägg till din nästa destination genom välja "Lägg till destination" eller liknande. Skriv in den fullständiga adressen för varje ny destination som du behöver lägga till i din rutt. Vissa navigationsmätenheter ger dig möjlighet att hitta ytterligare hållplatser längs rutten när du väljer "Sök> längs min rutt."
4

Vänta tills GPS-enheten tocalculate hela rutten planera och samordna din resa på det mest effektiva sättet. Till exempel kommer du inte tas till den yttersta platsen på din rutt och sedan riktade för att gå tillbaka till en destination som var närmare din ursprungliga plats.
5

Klicka på "Ruttsammanfattning" eller liknande alternativ på din GPS-enhet för att se resan med ett ögonkast.
Använda MapQuest
6 MapQuest.com

Besök och klicka på fliken för "Vägbeskrivning."

7

Ange i fullständiga uppgifter om din startpunkt. Ange sedan i slutpositionen, vilket bör vara den allra sista plats där du vill stanna upp vid slutet av din rutt. Klicka på "Hämta vägbeskrivning". Du kommer att tas till den kortaste vägen mellan dessa två inledande platser (ursprungligen märkt "A" och "B").
8

Välj knappen för "Lägg till annan plats." Detta gör att du lägger till ett stopp i mellan punkterna A och B. Typ i fullständig adressinformation för ny hållplats och sedan välja "Lägg till plats." Den extra stoppet beräknas insidan av rutten och relabeled "B" medan det sista stoppet på din färdväg kommer att flytta till "C."
9

Upprepa detta för varje ny plats som du behöver för att lägga att din planerade rutt. När du är klar, bläddra till botten av din planerade Mapquest väg att se den totala sträckan du färdas i körsträcka och den totala tiden det tar dig att resa rutten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148051.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.