Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Smält Road Ice

isiga vägar på vintern utgör inte bara en trafik fara, men över tid kan också allvarligt vägar skador. Vatten tränger in urkärnade områden och sprickor i asfalt /asfaltvägar, fryser och expanderar bredda befintliga skador skapa fler sprickor och gropar. Det bästa sättet att minska denna skada är genom tillämpning av en produkt eller ett ämne som effektivt bryter upp isen för plöjning. Olika typer av produkter i form av flingor, pellets och granulform existerar och använda natriumklorid (salt) eller en blandning av natriumklorid, kalciumklorid, magnesiumklorid, kaliumklorid eller annan reaktant ingredienser som genererar värme när den utsätts för friktion (trafik) och /eller fukt. Saker du behöver
Ice smälta Flighter Rock salt (valfritt) katalog Shaker stil-behållare (tillval) katalog Bucket (tillval) katalog Scoop (tillval) katalog Plow eller spade
Stor behållare (s) Truck eller dumper (tillval) katalog Handskar
Visa fler instruktioner
1

Köp en issmältning produkt som Road Runner Pet Friendly Ice Melt eller Prestone Uppfart Heat (se Resurser). Om du föredrar en traditionell issmältning, köper rå granulerad bergssalt eller "halite" (mineral form). Bli inte orolig om den innehåller färger eller ränder som bergsalt vanligen har orenheter.
2

Häll din ice-smälta in i en shaker-stil behållare eller lock förseglas hink om du köpt det i påsar eller en otymplig container.
3

Plow eller skotta så mycket snö som möjligt, i förekommande fall, från ytan på din uppfart eller väg innan en issmältning produkt. Vissa tillverkare rekommenderar ansökan innan isbildning om väntade dåligt väder. Om du föredrar pre-ice ansökan, hoppa över detta steg.
4

Läs produktens tillämpningsanvisningar före användning. Ösa ur behållaren och strö den över isen, eller väg med pre-ice ansökan, i tunna lager som du kanske om gungade fågelfrö till fåglar i en park. Om du använder en shaker-stil container, öppnar pipen-liknande lock, fast tag i behållarens handtag i din dominanta hand, stödja botten med den andra och strö. Om behållaren visat sig svårt att hålla eller använda, skruva av locket och använd en skopa.
5

Vänta tills produkten ska börja reagera. Tidsramar varierar och beror på ett antal faktorer, inklusive snöfall och vägtrafik. Se produktens instruktioner för uppskattningar. Om isen inte har smält och instruktionerna tillåta ett andra skikt ansökan, strö annan tunt lager på vägen.
6

skotta slask, slurry eller trasiga bitar av is som resulterar i en stor container för säkert omhändertagande. Om att hantera ett stort område, plog till en zon säkert för omhändertagande av din statens avdelning för miljöskydd eller Naturvårdsverket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148214.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.