Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får jag en tillfällig Tag i AZ

Det finns två typer av tillfälliga taggar för bilar i delstaten Arizona -? En tre-dagars begränsad användning tillstånd och en 30-dagars allmänt bruk tillstånd. Den begränsade användningen tillståndet tillåter föraren av ett fordon att köra från sitt hem till en lokal avdelning av motorfordon för att erhålla emissionskontroller eller köpa permanenta plattor och taggar. De allmänna användningsområden tillstånd fungerar precis som en vanlig registreringsskylt gör tills den upphör. I Arizona, kan temporära taggar erhållas på Internet, vilket tillåter en person att kringgå den långa raden vid Arizona Department of Motor Vehicles. Saker du behöver
Computer
Printer Review Internet Betal-anslutning
eller kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Besök ServiceArizona hemsida (servicearizona . com). Den begränsade användningen tillstånd länken är placerad i "Mest populära tjänster" på startsidan. Om en 30-dagars allmän användning tillstånd söks, bläddra ner på sidan till botten tills "Alla tjänster" avsnittet kan ses.
2

Klicka på länken med musen. En ny sida kommer att tas upp, som anger de åtgärder för att erhålla en tillfällig tagg. Läs igenom listan och klicka sedan på "Begin 30-dagars Allmänt Använd Permit"-knappen längst ner i fönstret. När klickat, kommer ett fönster öppnas och ber att testa en skrivare. Klicka på "provtryck sidan" för att se till att skrivaren är korrekt konfigurerat. När du är klar med skrivaren testet, klicka på "Fortsätt". Addera 3

Typ fordonets identifieringsnummer (VIN) i den första rutan och skriv in körkort för den person som äger fordonet i den andra rutan. När detta är gjort, klicka på "Fortsätt". En ny sida visas med fordonets information som du har lämnat. Klicka på "Fortsätt" för att gå till betalning sidan.
4

Ange förarna namn, adress och betal-eller kreditkortsnummer och det utgångsdatum i lämpliga fält. När all information har angetts, klicka på "Fortsätt" och en ny sida kommer att visas med en order sammanfattning anger mängden kortet debiteras. Rulla till botten av sidan och klicka på "Fortsätt" för att slutföra processen.
5

Rulla till botten av sidan och klicka på "Skriv ut Permit"-knappen. En skrivare fönster visas där hur många kopior av tillståndet behöver skrivas ut. Välj antal kopior i detta fönster och klicka på "Skriv ut". Efter en stund, ska tillståndet starta utskriften. När tillståndet och tillfällig registrering har tryckt taggen kan visas på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149491.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.