Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får jag bättre körsträcka från en 6.0L Power Stroke Diesel?

Ford Power Stroke dieseldrivna lastbilar kan få bättre bränsleekonomi om de drivs av körsträcka-medvetna förare som väl behålla sina fordon för att optimera bränsleförbrukningen. Du kan förbättra din Power Stroke prestanda och körsträcka genom att göra enkla förändringar i hur du kör och underhålla din diesel lastbil. Även en liten ökning av bränsleekonomi kan resultera i hundratals dollar i bränslebesparingar under hela livstiden för ditt fordon. Instruktioner
1

Håll Power Stroke dieselmotor i topp körförhållanden. Regelbundna optimeringar och förebyggande underhåll, till exempel ändra din olja varje 3000 miles och byter din luft filter innan det blir igensatt, kommer att hålla din motor igång med maximal effektivitet.
2

Byt däcken med låg-rullande -resistens däck som ökar bränsle körsträcka genom att minska dra på bilen och motorn. Se alltid till att dina däck är rätt inriktade och uppblåst för att minska onödig friktion.
3

Undvik att göra onödiga resor i din Power Stroke. Du bör också försöka konsolidera dina resor så att du åstadkomma så mycket som möjligt i en enda resa. Ju mindre du kör din lastbil, ju längre det kommer att kunna gå mellan påfyllningar.
4

Lämna inte din diesel lastbil tomgång, vilket minskar din bränsle körsträcka genom förbränning av bränsle medan lastbilen ISN 't rörelse. Du kommer att resa mindre miles på en viss mängd bränsle vid tomgång. Din lastbil kommer också att fortsätta att släppa ut föroreningar medan den går på tomgång, så onödig tomgång är dåligt för miljön.
5

inte dra tunga föremål runt i onödan. Vikt minskar bränsleekonomi, så undvika att bära tunga verktyg eller objekt i din lastbil när du inte behöver dem. Om objektet eller samlingen av föremål väger mer än fem eller 10, pounds, kan du utvärdera om du verkligen behöver för att lagra den i din lastbil. Faktum är att vissa kraftslag ägare tar bort även bakluckan och ersätta den med en vinyl bakluckan för att minska den totala vikten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148827.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.